Kávé mellé

114 éve történt, hogy megszületett Simon Böske, az első magyar szépségkirálynő, akit 1929-ben Miss Európává is választottak. Ha már a szépségnél tartunk, a szép hajat is meg kell említenünk. A korpásodás sokak életét megkeseríti, az ez elleni küzdelemben egy új, fantasztikus illatú, luxus termékcsaládot mutatunk be, nézzétek meg ajánlónkat! Szenzációs szerdát kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint többfelé indulhat párásan, ködösen a nap, ami néhol csak nehezen oszlik majd fel. Napközben azonban túlnyomóan napos időre számíthatunk, keleten és a Dunántúlon lehetnek felhősebb körzetek. Számottevő csapadék ezen a napon sem várható, legfeljebb reggel fordulhat elő kisebb ködszitálás. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban -4, 0, napközben 5-10 fokra készülhetünk.

🆘 Ma sem várható fronthatás, de a fagyos reggelt követő gyors melegedés a melegfrontra fokozottan érzékenyeknél okozhat panaszokat. Körükben migrén, alvászavarok jelentkezhetnek. A nagy hőingadozás miatt pedig vérnyomás-ingadozás, keringési problémák is előfordulhatnak. A párás, ködös területeken a kopásos ízületi bántalmak, keringési panaszok kissé felerősödhetnek. A napos időszakok jó hatással lesznek hangulatunkra, közérzetünkre. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Georgina, Kolos

Híres születésnapos

Ma ünnepli 37. születésnapját Amber Riley amerikai színésznő. Nagyon boldog szülinapot kívánunk neki! Még középiskolás éveiben kapott egy apró szerepet a St. Sass című sorozatban, 2002-ben. Ezt követően zeneileg képezte magát, és végül jelentkezett az American Idol-ba, ahol nem nagyon nyerte el a bírák tetszését, a selejtezőkig sem jutott el. Miután összetörve hazament, erőt vett magán, és ekkor látta meg, hogy szereplőt keresnek egy új, nagy költségvetésű filmbe, a Dreamgirls-be. Effie White szerepére pályázott, azonban az életkora miatt végül nem őt, hanem Jennifer Hudson-t választották. Amíg meghallgatásokra járt Hollywoodban elég nehéznek találta a dolgot, mert afro-amerikai nőként 16-os mérettel nehezen talált munkát magának. 2009-ben jelentkezett a Fox új sorozatába, a Glee-be, ahol érdekes módon egy Dreamgirls dalt adott elő Ryan Murphy-nek, de ezúttal siker koronázta a próbálkozását. Amber Mercedes Jones karakterét formálhatja meg, világhírre tett szert, még az American Idol egyik zsűritagja és alapítója, Simon Cowell is elismerte tehetségét. 2012-ben három évad után karaktere elballagott, Riley pedig a Broadway színpadát hódította meg. Első szerepét a Cotton Club című darabban kapta, amely a 20-as – 30-as években játszodik. A Los Angeles-i Operában szerepelt, többek között az Alice in Wonderland, A Midsummer Night’s Dream, Into The Woods és Mystery on the Docks darabokban. Rengeteg magazinban nyilatkozott többletsúlyával kapcsolatban, ahol elmondta, hogy a legfontosabb a belső szépség, és nem szabad a fiatal lányoknak csak a súlyukkal törődni, hiszen vannak annál fontosabb dolgok is.

2013-ban elvállalta, hogy versenyző lesz a Dancin’ With The Stars című műsorban. Párja Derek Hough táncművész lett, akivel hétről hétre képesek voltam meglepni a zsűrit és a nézőket is. A fináléban Corbin Bleut és partnerét sikeresen legyőzték, így ők lettek a műsor bajnokai. 2014. április 3-án a Queen Latifah Show keretein belül először adta elő “Colorblind” című dalát, amelyet Emeli Sandé, Claude Kelly és Steve Mac írtak. 2014 augusztusában pedig a ‘Hair’ című színdarabban volt látható Sarah Hyland, Jenna Ushkowitz és Kristen Bell mellett. 2015-ben láthattuk a My one Christmas wish című filmben, 2018-ban pedig a Nővérek szabadlábon című vígjátékban.

Forrás: starity.hu

Korpásodás ellen: Kérastase Symbiose termékcsalád

Több mint 30 évnyi kutatás után a Kérastase felfedezte, hogy a korpásodás oka valójában a fejbőr felgyorsult sejtmegújulása. A belső és külső tényezők által kiváltott állapot hatással van a fejbőr és a haj egészségére, nem is beszélve az érintettek megjelenéséről és önbizalmáról.

Mindenki tudja, hogy a haj állapota különlegessé tehet. A fényes, egészségesnek tűnő hajkorona a hatalom megnyilvánulása, az erő és az ambíció jelzése a világ felé. A látható pelyhek egyszerűen nem tartoznak a magabiztosság képébe. A korpásodás kissé kínos lehet, ami ahhoz az érzéshez vezethet, hogy nem vagy saját magad legjobb verziója, hogy nem adod a legjobb formádat. Ma a Földön kétmilliárd nő küzd korpásodással, mégis csak 17%-uk használ korpásodás elleni hajápoló termékeket.

Mi a baj ezzel a helyzettel? Azért van ez így, mert a nők az üzletek polcain klinikai kinézetű korpásodás elleni termékeket látnak, amelyek furcsa illatokkal és durva vegyi anyagokkal terhelik a hajat, és csak rövid távú enyhülést ígérnek, ami nem a korpásodás problémájának gyökerét érinti. Minden termék, ami jelenleg a piacon kapható, nem kívánatos, hiányzik belőle az érzékiség és a haj valódi ápolása. A nők kénytelenek választani a korpásodás elleni kezelés és a luxus hajápolás élménye között. Most azonban mindezt egyszerre megkaphatják.

A Kérastase a fejlett tudomány erejét és az igazán luxus, szépítő hajápolás élményét egyesíti egy személyre szabható termékcsaládban, amely biztonságosan és hatékonyan küzd a korpásodás ellen. A szinergikus megoldás egyesíti a látható bőrsejtek azonnali eltávolítását a sejtek megújulási sebességének szabályozásával, hogy egyensúlyba hozza a fejbőr állapotát, amellett, hogy kiegészül a gyönyörű, egészséges kinézetet varázsoló hajápolással. Miután figyelmesen meghallgatták a nők korpásodással kapcsolatos érzéseit és aggodalmait, a luxus mellett döntöttek, és egy teljesen új megközelítést alkalmaznak, amely bárhol segíthet az álmaik megvalósítására összpontosító nőknek ahhoz, hogy magabiztosabbnak és szebbnek érezzék magukat.

A citrusos Symbiose illatkeverék pont olyan, amely azt a magabiztosságot nyújtja, amire egy modern nő vágyik. A Nicolas Beaulieu & Frédérique Terranova, a két francia parfümkészítő által létrehozott Symbiose egyedülálló illata egy pezsgő, lédús utazás, amelyet a mandarin és a vérnarancs frissessége vezet. A virágzó jázmin és a finom fűszeres paprika illóolaja fokozza a luxus érzetét, és kifinomultan vonzóvá teszi ezt az illatot.

A hat termékből álló luxus ápolási kollekció megfelel mindazok kívánságainak és kihívásainak, amelyek korpásodással küzdőket érintik, a termékcsaládba tartozik a forradalmi nappali és éjszakai duó, amely azonnal megszünteti a korpásodást és folyamatosan szabályozza a sejtek megújulását.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.