Kávé mellé

89 éve Párizsban megszületett Brigitte Bardot francia színésznő, aki a hatvanas évek sztárja volt, öltözködése és hajviseletei meghatározták a kor divatját. Egy igazi múzsa! Apropó múzsa: a hét illata egy sós csók, amely egy kiváló divattervező parfümje, nézzétek meg lent. Csodás csütörtököt kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint marad az indián nyár, felhő alig lesz felettünk, csapadék nem érkezik. Gyenge, mérsékelt lesz a keleti, északkeleti szél, néhol Sopron térségében élénkül fel. Hajnalban általában 9-16, délután 25-30 fokot mérhetünk.

🆘 Ma sem várható fronthatás. Hajnalban, reggel a hűvösebb, nyirkosabb tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Napközben gyorsan melegszik majd a levegő, a melegedésre érzékenyek körében így vérnyomás-ingadozás, szédülés, enyhe migrén jelentkezhet. A napos idő azonban jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, zöldséget, és ügyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre!

Névnap: Vencel

Híres születésnapos

Boldog 56. születésnapot kívánunk Mira Sorvino amerikai színésznőnek! Az Oscar-díjas díjas színésznő Tenaflyban, New Jerseyben született. Tanulmányai után New Yorkba ment, hogy színésznőként nevet szerezzen magának, az 1993-as Amongs Friends pozitív fogadtatása után, az ajtók kinyíltak előtte. 1995-ben, az akkor 28 esztendős Mira szerepet kapott Woody Allen Hatalmas Aphrodité című filmjében, melyben Helena Bonham Carter és a rendező voltak a partnerei. Alakításáért Golden Globe-, és Oscar-díjat kapott. Kritikai elismerést kapott még a Romy és Michele című filmjéért, melyben Lisa Kudrow-val játszott együtt. Irwin Winkler, az Első látásra című filmjében Val Kilmer mellett játszott. 1996-ban az HBO felkérésére eljátszotta Marilyn Monroet, a Norma Jean & Marilyn című filmben. Az elkövetkezõ években inkább kis költségvetésű, független filmekben kamatoztatta tehetségét. 2005-ben Golden Globe-jelölést kapott a Mit ér az élet című filmjéért. 2008-ban feltűnt a Doktor House című sorozatban, visszatérő szereplőnek szánták, azonban az írói sztrják miatt ez meghiúsult. 2012-ben láthattuk a Perfect Sisters című drámában, illetve a Trade of Innocents című szintén dráma filmben. 2014-ben felbukkant a Psych – Dilis Detektívek, illetve az Éghasadás sorozatokban. Szerepet kapott a 2014. augusztus 23-án debütáló Intruders sorozatban, ahol Amy Whelant alakítja. A sorozat Michael Marshall Smith, Intruders regénye alapján készült. 2015-ben egy másik sorozatban, a Zaklatókban kapott szerepet, ahol Maggie Q főnökét alakítja. Ugyanebben az évben szerepelt a Chloe & Theo című filmben. 2016-ban az Isten lányában láthattuk, 2017-ben pedig a Fagyos pokolban. 2018-ban a Keselyű három napja című sorozatban és az Állati show című vígjátékban szerepelt. 2019-ben az Übergázban láthattuk. 2020-ban a Most guys are losers című vígjátékban és a Hollywood című sorozatban játszott. 2021-ben a Miután elbuktunk és a The girl who believes in miracles című filmekben szerepelt. 2022-ben a Shining Vale és a Home safe című filmekben láthattuk.

Forrás: starity.hu

A hét illata: Jean Paul Gaultier – Gaultier Divine Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier: Gaultier Divine Eau de Parfum 50ml – 42.990Ft

1976 óta Jean Paul Gaultier bátran és szenvedélyesen ünnepli a nőket, és a szabadságot hirdeti annak minden formájában. Véleménye szerint a nők mind gyönyörűek és megismételhetetlenül egyediek csábító alakjukkal. A Gaultier nők büszkék arra, hogy önmaguk lehetnek, és konvencióktól mentesen élhetnek ünnepelve egyediségüket.

Jean Paul Gaultier legújabb illata a szabadságot egy értékes, formás és már-már ikonikus aranyfűzős nő alakjába zárta. A Gaultier Divine Eau de Parfum egy bátor és őszinte tisztelgés minden nő előtt. Ellenállhatatlan tengeri virágos illat Quentin Bisch által megálmodva.

Legyetek szabadok és ellenállhatatlanok ezzel a varázslatos tengeri virágillattal. Sugározzatok magabiztosságot! Ünnepeljétek az erőtöket! Legyen aurátok is olyan vonzó, mint amilyenek ti magatok is vagytok. Isteniek vagytok, mint minden Gaultier nő!

Egyedülálló Gaultier liliom teszi káprázatossá az illatot, amelynek sós akkordjait az édes habcsók egészít ki. Mintha lágy tengeri szellő simogatná arcotokat. Addiktív és meghökkentő.

Felszabadító aranyfűző: a Gaultier Divine illatüvege hódolat a nők előtt. Büszke és gátlástalan. Gaultier híres fűzője sokkal több, mint egy fehérnemű, ez egy értékes ékszer, amely tiszteleg a női testek előtt és bemutatja azok sokszínűségét. Arannyal borítva… Elragadó.

Az illatüveg csomagolása egy makulátlan, elefántcsont színű fémdoboz aranyló napmotívumokkal díszítve. Gaultier kultikus konzervdoboza válik ennek a karizmatikus istenségnek az értékes csomagolásává, aki már azelőtt elkápráztat, hogy felfedné magát. Az arany jelképezi isteni auráját…

Az 50 és 100ml-es kiszerelés újratölthető.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.