Kávé mellé

2024-ben a farsang farka február 12-től 14-ig tart. Ez a farsang csúcspontja, amikor a legtöbb bál, felvonulás és karneváli esemény zajlik. Ti beöltöztetek az idén? Mára egy Lancome újdonságot hoztunk a szemfestés szerelmeseinek.

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint reggel még sok felhő lesz felettünk. A keleti és nyugati tájak kivételével még több helyen lehet eső, zápor. Délután már csak elszórtan, egyre inkább keleten és néhol nyugaton fordulhat elő kisebb eső, zápor, és ekkor már több helyen szakadozottá válik a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Az északnyugati szelet többfelé élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lökések kísérhetik. Kora reggel 3-7, napközben 10-15 fokot mérhetünk.

🆘 Ma a kettősfronti hatást fokozatosan hidegfronti hatás váltja fel, így kezdetben intenzív fejfájás, ingadozó vérnyomás, fáradtság jelentkezhet, majd délutántól egyre inkább a szédüléses illetve görcsös panaszok erősödhetnek fel, ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek lehetünk. A többfelé szeles idő fokozhatja a tüneteket, valamint a szél miatt romlik hő- és komfortérzetünk. Öltözzünk rétegesen, a szeles időben könnyen megfázhatunk. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket, és ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről!

Névnap: Lívia, Lídia

Híres születésnapos

Ma ünnepli 44. születésnapját Christina Ricci amerikai színásznő.

Christina Ricci Santa Monicában, Kalifornia államban született 1980. február 12.-én. Amerikai színésznő. Több art house filmben szerepelt, mint a Jégvihar, drámákban, mint a Rém, független vígjátékokban mint a Nem ér a nemem!, amiért Golden Globe-jelölést kapott a legjobb női főszereplő kategóriában, de sikerfilmekben is játszott, mint Az Álmosvölgy legendája vagy a Totál turbo. 155 cm magas. Egy gyermek édesanyja. Legutóbb 2022-ben láthattuk a Monstrous című amerikai thrillerben.

Ára: 14.130 Ft

3 az 1-ben szemhéjfesték. Neked is kell egy ilyen!

Az Idôle Tint a Lancôme első folyékony szemhéjfestéke, amely a szemektől az arcig sokoldalúan használható. Az innovatív applikátor segítségével a termék használható szemhéjfestékként, pirosítóként vagy szemhéjtusként is.

Idôle Tint, ami a következő szintre emeli a sminkelést.

✓ Akár 16 órán át tartó viselet
✓ Nem kenődik el és nem ül bele a ráncokba
✓ Ragyogó, üde színek

Keresd a Müller, Douglas, Marionnaud üzletekben vagy a Notino.hu-n.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.