Kávé mellé

Ma van az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója. Ma kicsit pihenhetsz is, hiszen munkaszüneti nap van. Ezen kívül ma ünnepeljük még az alvás világnapját. Ez utóbbihoz hoztunk pár klassz és kényelmes újdonságot a SLOGGItól. 😉

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint változóan napos-felhős időben lesz részünk, eleinte többfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, délután több felhő lesz az égen. Átmenetileg kisebb eső, zápor elszórtan északkeleten és keleten fordulhat elő, de jelentős csapadék sehol sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Reggelre a legtöbb helyen 0 és 7 közé hűl a levegő, de néhol gyenge fagy sem kizárt. Délután 13-19 fokot mérhetünk.

🆘 Ma időjárási front nem lesz felettünk, de a hűvös reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi panaszok. Egyeseknél még fejfájás, fáradékonyság, dekoncentráltság is előfordulhat. A napos időszakok jó hatással lehetnek hangulatunkra, közérzetünkre. Öltözzünk rétegesen, immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket!

Névnap: Kristóf

Híres születésnapos

Eva Longoria ma 49. éves. Hip-hip hurrá!

A részben mexikói származású színésznő 1998-ban szépségversenyt nyert, később kineziológia szakon szerzett diplomát. Az új évezredben kezdett rendszeresen filmezni, szerepelt mások mellett A testőr, az Agyő, nagy ő! és a Csak a testeden át! című produkciókban, legismertebb alakítása viszont a Született feleségek című sorozathoz köthető, melyben Gabrielle Solist alakította. Összesen háromszor ment férjhez, először Tyler Christopher színészhez, másodszor Tony Parker kosárlabdázóhoz, 2016-ban pedig José Antonio Bastónhoz. Egy gyermek édesanyja.

Kényelem és divat az ágyban… és azon is túl

Frissítsd fel fehérnemű gyűjteményedet a sloggi új SS24 kollekciójával, amelynek menő és kényelmes darabjai kísérnek majd végig mindennapi kalandjaidon. A testszínű daraboktól kezdve, a pasztell árnyalatokon át, egészen a vadabb, ciklámen színű alsóneműkig, mindent megtalálsz, amelyeket kedvedre kombinálhatsz.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.