Ezzel a maszkkal szépül Georgina Rodríguez is!

Georgina Rodríguez az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező influencer: a híresség gyakran enged betekintést mindennapi életébe: az utazások, a családi események, illetve a divat iránti rajongása egyaránt hangsúlyos közösségi oldalán, amely a rajongói számára is rendkívül inspirálóan hat. 

A modell-influencer több, mint 57 millió követőjével osztotta meg Instagram posztjában a legújabb szépségápolási trükkjét: a FOREO FAQ 202 LED-es arcmaszkot.

@georginagio

A modell előszeretettel hangoztatja, hogy imádja és megéli a divatot. Legutóbbi Instagram posztjából úgy tűnik, hasonlóan vélekedik a bőrápolási termékekről is, hiszen 10.000 méter magasan, magánrepülőgépén sem mond le a szépségápolásról. A fotón a FOREO FAQ 202 LED-es arcmaszkkal pózol, amely innovatív technológiát alkalmazva forradalmasította a beauty-tech piacot. 

De mivel tudta meghódítani világszerte a hírességeket ez a LED-es arcmaszk? A LED-fényterápia az egyik legnépszerűbb kezelés, amit a bőrmegújításban és a bőrproblémák kezelésében elért eredményeinek köszönhet. A FAQ 202 8 hullámhosszúságú LED-fény és infravörös sugárzás segítségével nyújt fiatalító és regeneráló bőrkezelést. Mindegyik szín a bőr különböző rétegeibe hatol be, különböző hullámhosszúságú fényt használva a bőr kezelésére. A vörös fény serkenti a kollagén és elasztin termelődését, a zöld fény egységesíti a bőr tónusát, míg a kék fény – amit Georgina is használ – tökéletesíti a bőrképet és csökkenti az arcbőr puffadását.  

Kétségtelen, hogy ezt a maszkot kialakítása is megkülönbözteti a piacon található termékektől. A FlexiFit szilikonnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az arc formájához, ráadásul 600 fényponttal rendelkezik, ami biztosítja az egyenletes LED-fényhatást. A szilikon maszk fejpánttal rögzíthető, vezeték nélküli kialakításának köszönhetően pedig bármilyen tevékenység végezhető a professzionális kezelés közben – ahogy a híresség is teszi. 

A készülék hetente 3-5 alkalommal használható, egy-egy kezelés pedig 5-15 percet vesz igénybe. A FAQ™ Swiss alkalmazással párosítva előre beállított arckezelések is alkalmazhatóak, illetve értesítés is kérhető a következő használatról. 

Az eredmények? Két hét után szemmel láthatóak!

Az anti-aging maszk, amire a hírességek esküsznek 

A FAQ 202 öregedésgátló maszk nem csak a piacot forradalmasította, hanem a hírességek bőrápolási rutinját is. Olyan sztárok, mint Mar Flores, Bianca Suárez vagy éppen Jon Kortajarena is elcsábult a legújabb beauy-tech terméknek. Nemrég pedig Alice Campello is ezt viselve “ijesztgette” gyermekeit.  Ami azonban közös bennük, az a legújabb technológia iránti vágyuk a hibátlan bőr elérése érdekében.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.