Kávé mellé

Ma ünnepeljük a család nemzetközi napját. Terveztetek mára valami közös programot? Jöhetnek az ötletek, amiket suli után és edzés előtt még akár meg is tudunk valósítani. 🙂 Na jó, vicceltünk. Ma még inkább fontos, hogy minőségi időt töltsünk együtt azokkal, akiket a legjobban szeretünk.

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint ma a gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is. Helyenként, nagyobb eséllyel keleten és a középső tájakon alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A délkeleti szél többfelé élénk, néhol erős lesz. Délután 20-26 fokot mutathatnak a hőmérők.

🆘 ???

Névnap: Szonja, Zsófia

Híres születésnapos

Kolovratnik Krisztián színész ma ünnepli 47. születésnapját.

1999-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, osztályvezető tanára Horvai István és Máté Gábor volt. Hat évig volt a Vígszínház tagja. Egy ideig Barcelonában élt, a színészet mellett zenél is. Számos magyar filmben szerepelt, illetve rendszeresen szinkronizál. 2003-ban Súgó Csiga díjat kapott. Volt felesége Martinovics Dorina színésznő, akitől egy gyermeke született.

7 nap, 7 hatás – Mi az? Mutatjuk!

Ára: 5.299 Ft

Sokan szeretnénk, ha bőrünk megőrizné fiatalos rugalmasságát, ragyogását és egészséges külsejét. Az Avon Anew Regeneráló krém ProtinollalTM pont ezen vágyainkhoz nyújt segítséget, használatával akár 7 nap alatt 7 erőteljes hatást érezhetünk és láthatunk bőrünkön.

A krém segít fokozni a kollagén termelődését a sima és hidratált érzetű bőrért, niacinamiddal segítheti elő a bőrfelszíni sejtek megújulását, mérsékeli a finom vonalak és ráncok külsejét, feszesíti és megerősíti a bőrt és növeli annak ragyogását, mindemellett intenzíven hidratál.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.