Kávé mellé

Egy gyors smink és indulhatunk is a munkába! Mi valahogy így képzeljük a reggeli rutint. Itt most tényleg a gyorson van a hangsúly. 🙂 Mostantól még többet lefaraghatsz a készülődési rekordodból, ha beszerzed a mai Giorgio Armani újdonságot. 

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint meleg, napos idő várható kevés gomolyfelhővel, fátyolokkal. Csapadék nem valószínű. Nyugaton és északnyugaton megélénkül a délies szél. Hajnalban 11-19, délután 29-35 fok között alakul a hőmérséklet.

🆘 Ma sem lesz front felettünk, a fokozódó hőség viszont sokak szervezetét fogja megterhelni. A nagy melegben fáradékonyabbak, bágyadtabbak lehetünk, valamint felerősödhetnek migrénes panaszok a melegedésre érzékenyeknél. Az éjszakák is egyre melegebbek lesznek, emiatt sokaknál fordulhat elő alvászavar, álmatlanság. A legmelegebb órákban ne tartózkodjunk huzamosabb ideig a szabadban! Könnyen hőgutát, napszúrást kaphatunk. 10 és 16 óra között nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Ajánlott a napszemüveg viselése, illetve védjünk fejünket a nap tűző sugaraitól! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Arnold, Levente

Híres születésnapos

Horváth Lilit kköszöntjük 48. születésnapján.

Édesanyja Tordai Teri színésznő. Eleinte Földessy Margit drámastúdiójában tanult (ahol később maga is tanított), a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1998-ban végzett, osztályvezető tanára Zsámbéki Gábor volt. Pályafutása során játszott a Budapesti Kamaraszínháznál, a veszprémi Petőfi Színháznál és a Vidám Színpadnál is. 2002-ben Jászai Mari-díjban részesült. Három gyermek édesanyja.

Ára: 23.290 Ft

Ezt kend az arcodra és ragyogj!

Fedezd fel az új Giorgio Armani Luminous Silk Cheek Tint folyékony pirosítót, amely tökéletesen természetes arcpírt, és igazán hosszan tartó hatást nyújt anélkül, hogy a nap végére elhalványulna a szín. Próbáld ki az Armani rúzsaihoz használt formulák által inspirált, vízfestékszerű, transzformatív technológia bőrbe olvadó érzékiségét. Élvezd a hosszan tartó viseletet, amely könnyedén egybeolvad a bőröddel, és egyetlen csepp is gazdag, telt színhatást biztosít.

Keresd a Douglas üzletekben vagy online!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.