Kávé mellé

Már majdnem a hét közepénél járunk, nem csoda, ha kezded úgy érezni, hogy fáradnak a lábaid. Hogy jobban bírják a mindennapi kiképzést, bújtasd őket a Nine West legújabb kollekciójába. Kényelmesek és ultra divatosak is.

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint sok napsütésre, forró nyári időre készülhetünk. A déli-délnyugati szél sokfelé élénk, a Dunántúlon több helyen erős lesz. Kora reggel 13-21 fok várható, délután pedig tovább fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 30-38 fokos maximumokat mérhetünk.

🆘 Ma nem lesz front felettünk, a fokozódó hőség viszont sokak szervezetét fogja megterhelni – különösen figyeljünk a gyermekekre és az idősekre. A nagy melegben fáradékonyabbak, bágyadtabbak lehetünk, valamint a melegedésre érzékenyeknél felerősödhetnek migrénes panaszok. Az éjszakák is egyre melegebbek lesznek, emiatt sokaknál fordulhat elő alvászavar, álmatlanság. A legmelegebb órákban ne tartózkodjunk huzamosabb ideig a szabadban! Könnyen hőgutát, napszúrást kaphatunk. 10 és 16 óra között nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Ajánlott a napszemüveg viselése, illetve védjünk fejünket a nap tűző sugaraitól! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Gyárfás

Híres születésnapos

Ma ünnepli 41. születésnapját Aidan Turner színész.

Az ír színész filmes pályafutása előtt sikeres táncos karriert tudhatott a magáénak, a kétezres évek közepén szerepelt először filmsorozatban. Legismertebb szerepe a Poldark c. széria főszerepe, de játszott a Tíz kicsi katonában és a Hobbit-filmekben is.

Elhoztuk a lábaidnak New Yorkot!

A Nine West New York csillogó pántos papucsai, alacsony sarkú szandáljai a hétköznapi eleganciáért rajongóknak kedveznek. Ezek a modellek a fesztiválokon épp olyan trendin hatnak majd, mint a strandon.

Használd ki a CCC aktuális promócióját és frissítsd fel nyári ruhatárad divatos cipőkkel és kiegészítőkkel! Ne habozz, mert ezek a termékek gyorsan fogynak!

A Summer Edit kollekció elérhető a CCC üzletekben, az alkalmazásban, valamint a weboldalon!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.