Kávé mellé

Kis érdekesség: ma 86 éve annak, hogy Howard Hughes 91 óra alatt körberepülte a Földet. De ma van annak a napja is, hogy egy szuper, ragyogást fokozó testradírral ismertessünk meg titeket. 🙂

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint folytatódik a hőség, a túlnyomóan napos időben 33-39 fokra számíthatunk. Délután helyenként a Dunántúlon alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északkeleti, keleti, majd délkeleti szél főként az északi tájakon lehet élénk.

🆘 Ma sem érkezik front, de a meleg egyre jobban terheli a szervezetet. Migrén, fejfájás, keringési problémák, szívpanaszok, vérnyomás-ingadozás, szédülés, rosszullét, fáradékonyság, dekoncentráltság és bágyadtság egyaránt előfordulhat. Alvásproblémák jelentkezhetnek, emiatt kialvatlanok lehetünk. Felerősödhetnek a gyulladásos jellegű panaszok. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, valamint ingerlékenység és nyugtalanság jelentkezhet. Zápor, zivatar környezetében átmenetileg felerősödhetnek az asztmások panaszai. Nagy lesz a napszúrás és a hőguta veszélye, ezért napközben lehetőleg ne tartózkodjunk a tűző napon! 10 és 16 óra között nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: Amália

Híres születésnapos

Sofía Vergarát köszöntjük 52. születésnapján.

Kolumbiai színésznő, televíziós személyiség és modell, már fiatalon felfedezték kivételes szépségét és alakját. Fogorvosnak tanult Kolumbiában, de tanulmányait nem fejezte be. Első házasságából egy fia született, akivel Los Angelesbe költözött a hazájában dúló viszályok elől. 2015-ben házasodott össze Joe Manganiello színész-filmproducerrel. Vergarát a legtöbben a Mordern család című televíziós vígjátéksorozatból ismerhetik.

Ára: 1.899 Ft

Még nem ragogysz eléggé! Mi szóltunk 🙂

Grapefurit, mangó és unikornis csillámok. Ezek mind benne vannak a  Skin Super Good Unicorn Magic testradírban, amely megidézi az unikornisok varázslatos erejét, hogy segítsen neked ragyogó, sugárzó bőrt elérni. Ez a különleges termék lehetővé teszi, hogy a bőröd visszanyerje természetes szépségét és fényét. Mire vársz?! Lépj be te is unikornisok világába!

A testradírt keresd a ROSSMANN polcain vagy a webshopban!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.