Magyarország kikapott Dániától a női kézilabda vb-n

30-19-re legyőte Dánia a magyar női kézilabda válogatottat a spanyolországi világbajnokságon.

Eleinte nagyon jól ment a mieinknek a játék, amelyen valószínűleg sokat dobott az is, hogy a várakozásokkal ellentétben a lábsérüléssel küzdő átlövő, Klubjer Katrin is pályára lépett, ám nem sokáig küzdhetett társaival. Hiába vezetett a magyar csapat 7-4-re a mérkőzés elején, az akkor még teljesen tanácstalan dánok magukhoz tértek, és az első félidő végén már 15-11-nél négygólos dán előnnyel mentek szünetre a játékosok. A meccs második felében végleg szétesett a magyar válogatott játéka, védekezésnél nem tudtak mit kezdeni az ellenfél támadójátékával, saját lehetőségeiket pedig nem tudták gólra váltani.

A szövetségi kapcsitány Golovin Vlagyimir csalódottan értékelt: a mester szerint a csapat hit, akarat, küzdés nélkül játszott, így pedig nem lehet mérkőzést nyerni.

Ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültek a magyar lányok, már csak matematikai esély mutatkozik arra, hogy elérjék a kitűzött célt, a negyeddöntőbe jutást.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.