Másodszor is kimondta a boldogító igent Jennifer Lopez és Ben Affleck

Most egy georgiai birtokon, a legnagyobb luxusban, családjuk és barátaik körében fogadtak egymásnak örök hűséget. A Las Vegasban tartott titkos esküvő után ez egy igazi álom lagzi volt.

Jlo csodás Ralph Lauren ruhakölteményben állt Ben Affleck és násznép elé, amit Olaszországban készítettek számára és ami természetesen mesésen állt rajta. Hosszú, hófehér, uszályos ruhájában igazi kiráynőként festett. Ben Affleck fehér szmoking zakójában hasonlóan elegáns volt felesége mellett. 

A párnak az elsők között gratulált a vendégek közül Matt Damon, aki gyermekkoruk óta közeli barátja Ben Afflecknek, de jelen volt még Kevin Smith és feleségeGeorge Clooney és felesége, Renee Zellweger és Jimmy Kimmel és családja is. 

Arra kértek minden meghívottat, hogy talpig fehérben érkezzen, így valóban különleges volt nem csak a hangulat, de a látvány is. 

Az esemény azonban nem volt nem várt fordulatoktól mentes: pénteken Ben Affleck édesanyját kórházba kellett szállítani, mivel Christopher Anne Boldt lába megsérült és össze kellett varrni. Szombaton este 22 óra körül pedig heves eső zavarta meg a bulit. 

Az esküvői hétvégének egyébként még nincs vége: a New York Post szerint a vendégek vasárnap grillpiknikkel zárják majd a jeles eseményt.

Forrás: Fox News

Nyitókép: Twitter

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.