Megszületett Rihanna kisfia


A 34 éves Rihanna a legfrissebb hírek szerint világra hozta első gyermekét, de a kisfiúról egyelőre semmit nem árultak el a nyilvánosságnak.

Rihanna januárban jelentette be a terhességét, és akkoriban arról is mesélt, hogy párjával nem volt tudatos a családtervezés, de nagyon örülnek, hogy így alakult a közös életük.

“Nem tudom, hogy mikor van peteérésem, vagy bármi ilyesmi. Csak jól éreztük magunkat. Aztán egyszer csak ott volt a teszten, másnap reggel már az orvosi rendelőben voltam, és elkezdődött a közös utunk” – mesélte egy interjúban a terhességéről, ami alatt végig nagyon extrémen öltözködött, többször mutatta meg a meztelen hasát.

Bár nem beszélt arról, hogy mikor várható a gyermekük, a hatalmas hasa sokat elárult: az énekesnő és a rapper utoljára május 9-én mutatkozott együtt nyilvánosan, egy étteremben, ahol sokak szerint már egyértelműen lehetett látni, hogy hamarosan elérkezik a szülés ideje. A TMZ szerint május 13-án megszületett Rihanna és A$AP Rocky közös gyereke Los Angelesben, de egyelőre semmit nem tudni a kisfiúról.

Forrás: tmz.com


Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.