Nem csitul a Timothée Chalamet-őrület

Októberben mutatták be a Dűne új filmadaptációját a 25 éves színész főszereplésével, és egyre-másra áradoznak róla olyan ismert filmsztárok, mint például Meryl Streep vagy Jennifer Lawrence.

Forrás: time.com

Feltűnését, karakterét, stílusát sokan Leonardo DiCaprio korai időszakához hasonlítják. Kisfiús bájból és egyedi stílusból pedig a Szólíts a neveden című filmmel és a Kisasszonyok férfi főszerepével berobbant new york-i csillagnak is gazdagon jutott: egyszerre férfias és maszkulin, illetve feminin, mégis rendkívül sármos, megjelenésével egyértelműen kilóg a hollywoodi férfiideál sémájából, akár csak DiCaprio.
Hamarosan pedig érkeznek következő filmjei is. Még idén megjelenik a Ne nézz fel! amelyben DiCaprio is szerepel, no meg a többi között például Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Ariana Grande, Cate Blanchett és Matthew Perry. 2022-ben pedig bemutatják a Bones & All című szerelmi-horrorfilmet, majd pedig jön a Wonka – a Charlie és a Csokigyár legújabb verziója, amelyben magát a gyártulajdonost alakítja.