A szépség jövője – Készülékek, amelyek felrobbantják a szépségipart

Az elmúlt évtizedben látott ugrásszerű technológiai fejlődésének és a fogyasztók kielégíthetetlen innovációs éhségének köszönhetően a szépségipar kilépett a hagyományos szerepéből, és a digitalizáció felé közelít intenzíven, utat engedve ezzel a beauty-tech kategória sosem látott fejlődésének. Számos szépségápolási márka, mint például a svéd FOREO is az innováció és a technológia úttörője, melynek célja, hogy csúcstechnológiás termékeivel színvonalasabbá tegye az emberek mindennapjait. A Black Friday keretén belül pedig most kedvezményesen is hozzájuthatunk. 😉

Szilikon völgy helyett szilikonos arctisztító

Miután a Clarisonic eltűnt a beauty-tech piacról, sok hasonló termék jelent meg az arctisztítási eszközök piacán, azonban a FOREO innovatív LUNA termékcsaládja továbbra is megkérdőjelezhetetlen dominanciával rendelkezik: a FOREO LUNA sorozata tornádóként söpört végig a szépség világban, forradalmasítva arcbőrünk tisztítását. A LUNA 3 talán a világ legpuhább arctisztító keféje higiénikus szilikonból készül, és a FOREO által kifejlesztett T-Sonic pulzációs technológiával rendelkezik. A LUNA 3 tökéletes azok számára, akik gyengéd, mégis hatékony bőrápolásra vágynak, mivel a szennyeződések, faggyú és elhalt hámsejtek 99,5%-át távolítja el a bőrfelszínről, megakadályozva a baktériumok elterjedését. Néhány perc alatt egészséges és ragyogó bőrt varázsol.

Mikroárammal a szépségért

A mikroáramos arckezelés a szépségipar egyik legfrissebb innovációja. A mikroáramos kezelés az elektromosságot használja a sejtek növekedésének stimulálásához, de ez az eljárás nem invazív, injekció- és fájdalommentes. Ebben a szegmensben a lista élén a FOREO BEAR és a NuFace Trinity állnak. A FOREO készüléke az arcbőr ellenállása alapján állítja be és adagolja a mikroáram intenzitását egyedülálló Anti-Shock System technológiája segítségével. És ahogy minden FOREO termékre igaz, mindennapi csúcsteljesítményt nyújt, hosszú távon is, szemben számos más termékkel. A FOREO BEAR abszolút bajnokká vált az arcfeszesítő mikroáramos készülékek között. A mikroáramos arckezelés a sejt tevékenység fokozásával feszesíti, tonizálja az arcbőrt és kiemeli az arckontúrokat. Használatával bizonyítottan halványodnak a ráncok, főleg a homlokon. A kezelés specifikus, alacsony elektromos energiát használ az izmok, a kollagén és az elasztin stimulálására az arcbőrön.

Ez már sci-fi!

A FOREO egyeduralmát a holisztikus arckezelő eszközök birodalmában a szépségipar és a szaksajtó is maximálisan elismeri. Az UFO 2 készülék mindössze 2 perc alatt a teljes arcot energiával és hatóanyagokkal tölti fel, kényeztetve a testet és lelket. A hő- és a krioterápia, valamint a T-Sonic pulzálás meggyorsítja az arcpakolás hatóanyagainak tökéletes felszívódását, a bőr mélyebb rétegeibe hatolva a leghatékonyabban fejti ki a hatását. A krioterápia hűsíti az arcbőrt, ezáltal segíti a regenerálódását és csökkenti a duzzanatokat. A széles spektrumú, RGB LED fényterápia segíti az arcbőr megfiatalítását és ragyogóvá teszi az arcot. Az ikonikus T-Sonic pulzálás átmasszírozza az arc és a nyak izmait, hogy azok teljesen ellazuljanak. Használatával bőröd ragyogó, puha-pihe bársonyos, szelfire-kész állapotba kerül. És tenyeredben elfér a világ első professzionális spa-ja!

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld valamelyik kis csodát, a notino.hu-n most kedvezményesen beszerezheted a Black Friday alkalmával!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.