Tom Cruise Micimackóval lép fel

Sok híres irodalmi és filmes karakterrel lenne társítható Tom Cruise, csak egy kis fantázia kell hozzá, de Micimackó alighanem az utolsók között lenne számba jöhető partnerként. Pedig hamarosan eljön a jeles alkalom, amikor a Top Gun sztárja és a Százholdas Pagony bundás brummogója egy színpadon szerepelnek.

Mindkettejüket meghívták III. Károly koronázási ünnepségére, hogy emeljék az esemény fényét. Az ötlet alighanem onnan eredt, hogy II. Erzsébet platina jubileumának ünnepségét egy olyan etűd vezette fel, amelyben a királynő együtt uzsonnázott Paddington mackóval, a britek másik kedvenc mesehősével. Ez a vidám jelenet még nagyobb sikert aratott a közönség körében, mint a királynő korábbi kalandja James Bonddal a 2012-es londoni olimpia megnyitóján, ahol ejtőernyős ugrással tisztelegtek – dublőreik – a nagyérdemű előtt.

Cruise régi jó barátja az angol királyi családnak, különösen Katalinnal és Vilmos herceggel ápol közeli kapcsolatot. Legutóbb ő látta vendégül a hercegi párost a Top Gun: Maverick londoni díszbemutatóján, most bizonyos értelemben viszonozzák a gesztust.

Tom Cruise a királyi fellépés után nem sokkal a Mission: Impossible Leszámolás Első Részben lesz látható, jövőre pedig érkezik a második rész.

Mission: Impossible Leszámolás Első Rész – hazai bemutató: 2023. július 13.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.