Tündéri videóval jelentette be a Dr. House sztárja, hogy újra babát vár

Odette Annable május 10-én ünnepelte a 37. születésnapját, de a napokban nem csak emiatt kapott rengeteg köszöntést: születendő gyermeke miatt is sokan gratuláltak neki.

A színésznő a Dr. House című népszerű sorozatban tűnt fel Dr. Jessica Adams szerepében, mely meghozta számára karrierjében az áttörést, és azóta világszerte ismerik a nevét. Férjével 2010 óta élnek boldog házasságban, egy hatéves, tündéri kislányt nevelnek. Úgy döntöttek, hogy nincs is jobb alkalom a nagy bejelentésre, mint az anyák napja, ezért ekkor közölték a kis Charlie Mae-vel, hogy nemsokára kistestvére születik. A jelenetet videóra vették, a felvétel pedig hihetetlenül aranyosra sikeredett, a nagy testvér ugyanis vártnál is nagyobb örömmel reagált a nagy hírre: először fel sem fogja, hogy mi történik, majd boldogan ugrál, sikítozik, végül pedig megöleli szüleit és megköszöni nekik a testvérét.

A család boldogsága azért is ilyen nagy, mert három vetélést követően sikerült a terhesség, évek óta várnak még egy kisbabára.

Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.