A szépségszalon, amely a folyamatos fejlődésben hisz

Napjainkban az élet minden területét behálózza a technológia – okostelefonok, különféle digitális eszközök, innovatív gépek és eljárások vesznek körbe minket. A műszaki tudományok fejlődése pedig az olyan területekre is hatással van, mint például a szépségipar, mely óriási előrelépést tett az elmúlt években. Jó hír, hogy a legújabb arc- és testkezelő gépek, illetve tartós sminktetoválások ma már bárki számára elérhetőek, megfizethetőek.

Egy bizonyos kor felett az ember sokszor félve mer új kozmetikát, kezeléseket kipróbálni, hiszen a színes hirdetések mögött nem mindig bújuk meg minőség, és ezt a saját bőrünkön (szó szerint) is nem egyszer megtapasztaltuk.

Az Endless Beauty szalonba véletlenül vitt minket utunk. A Polónyi Klaudia által alapított szalon Budapest mellett, Monoron várja vendégeit. Fő profiljuk a sminktetoválás, de számos egyéb szolgáltatást is nyújtanak, például Carbon Peeling arckezelést, lézeres szőrtelenítést, SculptX testkezelést, tűs epilációt és SnowFlake 2. zsírfagyasztást. Ha nem csengenek ismerősen ezek az eljárások, ne ijedj meg! Olyan innovatív módszerekről van szó, amelyeket az országban csak néhányan végeznek.

De lássuk, mi mindent vehetünk igénybe, ha a monori Endless Beauty szalont választjuk!

Sminktetoválás

Akinek a modern sminktetoválásról elsőként a börtöntetkók esztétikája jut eszébe, az tévúton jár. A mai sminktetoválások lehetnek természetes vagy sminkelt hatásúak, de mindenképpen egyénre szabottan készülnek biztonságos, steril eszközökkel. A viselőjük időt, pénzt, energiát spórol, hiszen nem kell többé sminktermékeket használnia (vagy legalábbis nem annyit), és a készülődés is sokkal gyorsabb általa. Fontos azonban, hogy ha szemhéj, szemöldök vagy száj tetoválásban gondolkozunk, olyan szakembert válasszunk, aki már bizonyította: 100%-ban megbízható, képzett, felkészült. Polónyi Klaudia sminktetováló szakember nagyon fontosnak tartja, hogy képezze magát a sminktetoválás terén. „Az, hogy egy munkájára igényes sminktetováló rendszeresen járjon szakmai rendezvényekre, képzésekre ma már megkerülhetetlen, hiszen ez egy nagyon gyorsan változó szakma és muszáj képben lenni a legújabb trendekkel, eljárásokkal. Számomra ez egy egyfajta filozófia is, a tanulni vágyás, az önfejlesztés a szakmám és az életem alapvető velejárói” – vallja Klaudia, akinek szalonja az elmúlt években folyamatosan bővült. A több versenyen is kiemelkedő eredményeket elért szakember célja, hogy a régió egyik legsokoldalúbb, leginnovatívabb szalonjává alakítsa az Endless Beauty-t.

A makulátlan arcbőr titka: Carbon Peeling

Elsők között került fel az Endless Beauty plusz szolgáltatásainak palettájára a Carbon Peeling arckezelés. A gyors, mellékhatás és fájdalommentes arcfiatalító, bőrmegújító kezelések során finom szemcséjű szénport helyeznek fel az arcra, mely az előkészítési idő alatt behatol a pórusokba. A kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik a szénmolekulákban és kirobban a pórusokból, kitisztítva azokat. A Carbon Peeling révén csökkenthető a bőr faggyútermelése, összeszűkülnek a tág pórusok, erősödik a kollagén termelés, a bőr matt, tónusos, feszes lesz, javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota. Az eredmények már 4 kezelés után láthatóak.

Ideje búcsút inteni a szőrnek: lézeres szőrtelenítés

A testünket beborító szőr nemcsak nyáron frusztráló, de talán ez az évszak, amikor a legkellemetlenebb – a bikiniszezon és a könnyed nyári öltözékek ugyanis látni hagyják a nem kívánatos szőrt. Szerencsére most már erre is van végleges megoldás! A plasztikai sebészek, bőrgyógyászok, kozmetológusok által is használt Elysion-Pro szőrtelenítő platform, nagyteljesítményű újgenerációs diódalézer az orvostudomány legújabb kutatásain alapul. A műszert kifejezetten végleges szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizálták, és immár nők milliói hálásak érte világszerte. Általánosságban elmondható, hogy egy kezelés 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet.

Izomépítés izzadás nélkül: SculptX testkezelés

Képzeljük el, hogy 30 percre lepihenünk, miközben egy eszköz 20.000 felülést végez helyettünk! Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX-szel! Ez az elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni… A SculptX készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hozza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. A SculptX technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést.

Az elektroepilálás csodája

Amikor a lézeres vagy a villanófényes szőrtelenítés csődöt mond, akkor jó, ha tudjuk, hogy van más lehetőség is. Újabb társai mellett az elektroepilálás reneszánszát éli, hiszen az eljárás 100%-os hatásfokkal működik. Azok, akik csalódtak a fénykezelésekben, vagy nem is próbálkozhatnak, mert szőke, ősz, vörös szőrzetük, esetleg sötét bőrük van, vagy tetoválva vannak a szőrtelenítendő területen, azoknak megfelelő megoldás a tűs epilálás. A termokoaguláció elvén működő tűs epiláció kezelés segítségével végleges elpusztítható a szőrtüsző, így megszabadulthatunk a nem kívánatos szőrszálaktól.

Fázzuk ki a zsírt: SnowFlake 2. zsírfagyasztás

Furcsa, de igaz: ha megfelelő fagyasztó hatás éri a kezelendő bőrfelületet, akkor az alacsony hőmérsékleti viszonyok szelektíven károsíthatják a megvastagodott zsírdepókat, illetve a – születési méretéhez képest – többszörösére dagadt zsírsejteket. A kezelés során a hidegterápiával könnyebb módon érhető el – elhanyagolható mellékhatás mellett – olyan zsírsejt léziót, amely szabályozott formában igen hatásos módon csökkenti a zsírpárnák vastagságát. Tehát viszlát makacs úszógumi!

Személyre szabott és innovatív

Manapság nem könnyű eligazodni a szépségszalonok sűrűjében, hiszen az internet korában szinte bárki, bárhol, bárhogyan kommunikálhat magáról.  Klaudia már a kezdetektől kiemelten kezelte a vendégek egyedi igényeit, az innovációt és a barátságos közeg megteremtését. „Amikor megnyitottam a szalont, határozott elképzeléseim voltak arról, hogy mit szeretnék képviselni.

Fontosnak tartom az innovációt, a minőségi eszközök és gépek alkalmazását, az egyénre szabott megoldásokat és a megfelelő ár-érték arány megtartását.

Mindez viszont nem sokat érne, ha a kommunikáció és a bizalom kiépítése a vendégekkel nem lenne szintén elsődleges szempont nálunk. Örömmel tölt el, hogy vendégeink visszajelzései alapján egy kedves, megértő, kommunikatív csapatot sikerült kialakítani, ami többek között ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy egy következő szintre léphessen a szalon.”

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.