Finom és a ráncokkal is felveszi a harcot. Megsúgjuk mi az?

Bármennyire szeretnénk, sajnos minket sem kerül el a ráncok elleni harc. Valamelyikünknek kicsit többet, míg másoknak kevesebbet is elég tennie ellenük. Mivel mi a szerkesztőségben a megelőzésben hiszünk, kapva-kapunk az alkalmon, ha egy új termék tesztelésére kérnek fel minket. Legutóbbi „találkozásunkat” osztjuk most meg Veletek egy folyékony kollagén ital kapcsán.

Miközben a szépségipar az elmúlt két-három évben már sikeresen alkalmazza a kollagént számos kozmetikai termékben, a tudományos elemzések azt támasztják alá, hogy a kollagén akkor tud a legnagyobb hatékonysággal beépülni a szervezetbe, ha az szájon keresztül kerül be az emberi testbe. Mivel mindenki szeretne egészséges és fiatal maradni – mi sem vagyunk ez alól kivételek -, ezért alapvető fontosságú, hogy szervezetünk elegendő kollagént tartalmazzon, állítson elő. Testünk folyamatosan regenerálódik, megújul. Ebben az egyik legfontosabb szerepet a kollagén fehérje játssza, ami megőrzi kötőszöveteink egészségét. Sajnos szervezetünk 20 éves kor felett egyre kevesebb kollagént termel. Tehát a hiányzó mennyiséget pótolni kell!

Tudtad?

A porcok 70-95%-át kollagén rostok alkotják. A kollagén bevitel során a kollagén peptidek felhalmozódnak a porcban, így az egyedi aminosavak elősegítik az endogén kollagén szintézisét. Ez a folyamat megakadályozza a porcok elhasználódását. Egy 2013-as klinikai vizsgálat megállapította, hogy napi 8g Peptan® (1-es típusú marha kollagén peptid) elfogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és javítja az ízületi funkciókat, rugalmasságot. A Liquicoll kollagén ital gyártója azt ígéri, hogy naponta 3 palack Liquicoll elfogyasztása már tartalmazza ezt a mennyiséget!

A gyártó céljaként tűzte ki, hogy az egészséges italok piacán egy olyan kivételes terméket támogasson és fejlesszen, mely fogyasztásával egyben nyújt megoldást a minőségi hidratálásra, a C-vitamin bevitelére és a szervezetben is létező kollagén könnyű pótlására.

A Liquicoll természetes összetevőket tartalmazó selymes vízből készült, magas kollagén tartalmú, gyümölcs ízesítésű egészséges ital. 100 ml termék energiatartalma mindössze 1,85 kCal, az 500 ml-es termék pedig 2500 mg Peptán kollagént, 100 mg C-vitamint tartalmaz, nincs benne cukor és aszpartam, viszont természetes ásványi anyagokkal és természetes színezékekkel válik izgalmassá. De valljuk be, bármennyire is egészséges egy táplálékkiegészítő, fontos, hogy finom is legyen – nekünk legalábbis biztosan -, ezért kiváncsian álltunk a kóstolás elé. 5 féle íz közül választhattunk: eper, licsi, kaktuszfüge, lime, és mangó.

4 hetes rendszeres fogyasztás után a következő pozitív hatásokról tudunk beszámolni: erősebb köröm, fényesebb haj, kevésbé fájó ízületek és a popsink, hasunk, valamint az arcbőrünk textúrája is látványosan javult.

Ha megkóstoltad, írd meg nekünk a tapasztalataidat, kiváncsiak vagyunk. 😉

Liquicoll_banner

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.