Illatos és kényeztető meglepetések

Szépségápolási, kényeztető termékekből sosem elég. Listánkkal senkit nem érhetnek felkészületlenül az esetleges hirtelen kérdések. És azoknak is jól jöhet összeállításunk, akik még nem töltötték fel a saját készítésű adventi naptárakat, vagy Mikulás csizmákat, segítünk néhány kedvenc Lush termékünkkel, hogy minden ablak mögött a legjobb ajándék lehessen.

Édes örömök a fürdőkádban      

Butterbear – Fürdőbomba 1.190 Ft

Egy visszatérő cukiság, megújult külsővel. Készülj az ylang-ylang olaj és a bőrpuhító fair trade bio kakaóvaj jó nagy maciölelésére!

I Want a Hippopotamus For Christmas – Fürdőbomba – 1.190 Ft

Minden ok megvan a boldogságra, mert ez a bestseller fürdőbomba idén is visszatér! Felemelő illat, kifinomult, orgonalila viz és a pattogós cukorka okozta ASMR-élmény – mind akarunk magunknak egyet!

Legyen a karácsonyi fürdőzés csupa móka és kacagás!

Secret Santa – Ajándékcsomag- 3.390 Ft

Ünnepi fürdőklasszikusok duója! Mi is lehetne olyan karácsonyi, mint a mentolos Candy Cane vagy a vidáman álmosító Snowman Dreaming hóembere?

The Night Before Christmas – Ajándékcsomag – 3.790 Ft

Ez az ellazító fürdőbombaduó még a legizgatottabbakat is megnyugtatja Szenteste. Tökéletes, hogy boldog karácsonyt kívánj vele valakinek és nyugodj éjszakákkal ajándékozd meg.

Tündérvarázs a zuhanyzáshoz   

Little Snow Fairy – Ajándékcsomag – 4.690 Ft

Ha szükséged van az életedben egy kis Snow Fairy varázsra, ez a kis ajándékcsomag megoldja a dolgot! Dőlj hátra, és hagyd, hogy a fürdőbomba édes illata körbepezsegjen, majd koronázd meg a vattacukros tusfürdővel.

Cukorédes figyelmesség   

Sweet Christmas – Ajándékcsomag – 3.390 Ft

Édesszájú vagy és nagyon vágysz valami karácsonyi édességre? Ki is tudna ellenállni a Butterbear fürdőbomba és a Snow Fairy habfürdő cukros illatának?

Bombák minden eshetőségre 

Jingle Bells – Fürdőbomba – 1.990 Ft

Hagyományos, ünnepi kedvencünk most új, citrusos illattal tér vissza (Baked Alaska, valaki?). Dobd a kádba, és merülj el az élénk árnyalatokkal színezett, a tejesen bőpuhító vízben.

Hey! Hollywood! – Fürdőbomba – 2.290 Ft

Ha kezd kicsit sok lenni az ünnepi zsongás, nyúlj ezután a frissítő, borsmentás bomba után. Ahogy a szikrázó zöld élénkrózsaszínbe vált, érezni fogod, hogy újratöltődsz és készen állsz arra, hogy mindenkit újra lenyűgözz.

Gondoskodj másokról és tégy jót   

Charity Pot Coin – Pucér kéz- és testápoló – 390 Ft

A Charity Pot testápoló csomagolásmentes, szilárd formában fair trade shea- és kakaóvajjal, három aranyos motívummal – mancs, levél és kéz. A vásárlásoddal ráadásul jót is teszel, minden megvásárolt Charity Pot árát ugyanis 100%-ban (az adók levonása után) olyan kis, közösségi szervezeteknek adományozzuk, melyek etikailag összhangban állnak cégünkkel a környezetvédelem, az állatvédelem és az emberi jogok területén.