Laza nyár – Környzetbarát, organikus pamutból készült kapszulakollekció

A H&M büszkén mutatja be a H&M Studio laza strandruhákat tartalmazó nyári mini kapszulakollekcióját, amely a regeneratív módon termesztett pamutra összpontosít. A két maxiruhát, két kaftánt, valamint egy felsőt és egy szoknyát tartalmazó, minikollekció minden egyes darabja regeneratív bio minősítésű pamutból készült. A kollekció június 4-től lesz elérhető a hm.com oldalon.

A nyaralás hangulatát idéző H&M Studio mini nyári kapszulakollekció a vándorlás utáni vágy érzését ötvözi az értékes kézműves termékek hangsúlyozásával. A kollekció központi darabja egy halvány naplemente árnyalatú, pántos maxiruha, melynek virágos applikációs részletei tapintható, mégis finom hatást keltenek. Hasonlóan laza sziluettű a fekete, félnyakú maxiruha, amelynek bővülő szoknyája és spagettipántos megkötései finoman drámai hatást keltenek. A strandra két kaftán fazon lett tervezve: egy rövid, fekete-fehér, nyárias tengeri csillagmintás nyomtatott fazon és egy hosszabb, fehér, áttetsző, többszintes ruha. Ezen kívül a kollekcióban megtalálható a hozzá illő melltartó és a bővülő szoknya, amely absztrakt applikációs örvényekkel hímzett, naplemente barackszín árnyalatban.

Minden egyes darab Regenerative Organic Certified®, vagyis regeneratív organikus tanúsítvánnyal ellátott pamutból készült. A Regenerative Organic Certified® pamut olyan pamut, amelyet mesterséges növényvédő szerek és műtrágyák használata nélkül termesztettek, és nem tartalmaz genetikailag módosított szervezeteket (GMO). A Regenerative Organic Certified® gazdálkodás az állatok jólétére, a talaj helyreállítására és a gazdák életére összpontosít.

“Ezzel a kapszulakollekcióval egy olyan válogatást akartunk létrehozni, amely a strandtól a teraszon való italozáson át a szabadban elköltött vacsoráig bárhol megállja a helyét. A sokoldalúság és a tartósság kulcsfontosságú szempont a tervezőcsapatunk számára, és elhatározták, hogy megalkotják az igazi nyári ruhát, amelyhez vásárlóink évről évre nyúlnak majd, olyan kiváló minőségű pamutból, amely megfelel a Regenerative Organic Certified szabványoknak” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M női ruhákért felelős vezetője és kreatív tanácsadója.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.