Néhány perc, és évekre búcsút inthetünk a zavaró ráncoknak

Ma már szinte minden esztétikai problémára létezik gyors és tartós megoldás: a nők manapság nem is csinálnak tabut abból, hogy sok esetben segítséggel veszik fel a harcot az idő múlásának jeleivel. A legtöbb nőt az arcon megjelenő redők és ráncok zavarják, de erre a problémára ma már számos megoldást kínálnak a szakemberek. Dr. Széchenyi Kornél egy forradalmian új töltőanyagot javasol, ami a ráncos, megereszkedett bőrt simítja ki.

Az öregedés során a bőrünkben több szövettani elváltozás történik, melyekért belső és külső tényezők egyaránt felelőssé tehetők. Ennek első és egyben leglátványosabb jelei általában az arcunkon jelennek meg, de a nyak és a szemkörnyék ráncosodása, megereszkedése is sokak számára problémát jelent. Az öregedési folyamatok visszafordítására ma már számos orvos-esztétikai eljárást alkalmaznak, például egyre hatékonyabb töltőanyagok válnak elérhetővé a piacon. „A Radiesse egy forradalmian hatékony töltőanyag, amely a ráncos, megereszkedett bőrt simítja ki. A bőr alá injektálva használjuk, ahol stimulálja a szervezet természetes kollagén-termelését. Hatása azonnali és akár két évig is kitart, így hosszú ideig nem kell foglalkozni a redőkkel” – mondja az orvos-esztétikai specialista.

A kollagén felelős a bőr sima, rugalmas és fiatalos megjelenéséért, de évről évre a természetes kollagéntermelés lelassul, aminek eredményeképpen ráncok jelennek meg, és megereszkedik a bőr.

Ez a töltőanyag lényegében egy kollagén-stimulátor, ami ebbe a folyamatba avatkozik be. „Ez a biokompatibilis anyag nem okoz semmilyen kellemetlen mellékhatást. Az anyag belülről ad tartást a bőrnek, majd a test idővel lebontja. Az orr és a száj körüli ráncok kezelésére a leghatásosabb, illetve a beesett arc volumenveszteségének visszapótlására, de a kézfejeket is segít újra fiatalossá varázsolni” – részletezi a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

A kezelés csupán 15-30 percig tart, és utána egyből visszatérhetünk napi teendőinkhez. Az eredmény rögtön látványos, de a szakember elmondása szerint a végleges állapot egy hét után áll be. Minden esetben telt, fiatalos lesz az arc és kisimulnak ráncok, a pácienseknek jellemzően 35-60 év közt javasolt a töltést elvégezni.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.