S.E.A – Íme a legújabb őssejt támogató kezelés!

Nem rég hallottunk először a Dalton őssejtmegújító megoldásairól, nem is volt kérdés, hogy utána járunk, tényleg olyan hatásos-e, ahogy mondják. Brunner Bea kozmetikus, wellness-szakember segítségével választ kaptunk minden kérdésünkre.

Mit jelent pontosan, hogy őssejt támogató, megújító rendszer? Úgy képzeljük el, mint az őssejtterápiát?

A két dolog teljesen más. A csontvelőben található őssejtek alkotják a szervezet természetes “megújulási” rendszerének alapköveit, az őssejtterápia ezzel foglalkozik. A Dalton S.E.A., azaz a Skin Essential Activator palettája, más… kifejezetten a luxus bőrápolásra helyezi a hangsúlyt, sajátos összetételnek és szállító rendszerének köszönhetően képes behatolni a bőr legmélyebb rétegeibe tű, és más elektro-kozmetikai gép segítsége nélkül, ezzel stimulálva az őssejteket. Főbb hatóanyagai között megtalálható a Cellumer szabadalmazott anti-aging formula mellett a Crambe Maritima kivonata, mely kiváló öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá védi az emberi bőr bazális rétegben elhelyezkedő őssejteket, és támogatják a friss sejtek kialakulását. Elősegíti a kollagén és hialuron termelődését, revitalizáló és simító hatású.

Hogy zajlik pontosan ez a folyamat?

Amikor öregszünk, a bőr regeneratív és anyagcsere folyamatai lelassulnak. Belsőleg és külsőleg is sokat tehetünk a folyamat lassítása érdekében. Bőrünknek 3 fő rétege van: bőralja, irharéteg és az epidermisz, utóbbi 5 rétegből áll. Itt található a bazális sejtsor, ott termelődnek a sejtek. Tanulmányok igazolják, hogy a S.E.A. molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolni az epidermiszen és elérni a bazális sejt sort, ahol stimulálja és elősegíti az új sejtek képződését. Legyen szó krémről, emulzióról, szérumról vagy ampulláról, -nyilván a krém és az emulzió közül e szerint válasszunk, – rendszeres használatával akár már pár nap után látványos eredményt érhetünk el.

A tökéletes hatásért szükség van kozmetikus segítségére?

A Dalton professzionális tengeri kozmetikumainak 90%-a lakossági kiszerelésben is megvásárolhatók. Nyilván vannak olyan kezelések és termékek melyet kizárólag szakembereknek forgalmazunk és tanfolyamokhoz kötünk. A professzionális és az otthoni használatra csomagolt termékek krém, emulzió, szérum és ampulla hatóanyag koncentrációja teljesen megegyezik, így bárki otthon is elérheti a kívánt S.E.A. hatást.

Mi a titok?

A Crambe Maritima tengeri növény kivonata rendkívül hatékony védelmet nyújt az emberi bőr őssejtjei számára. Ösztönzi az új és friss sejtek képződését, valamint elősegíti a kollagén szintézisét. A S.E.A. termékei fokozott ránctalanító és feltöltő hatásuk miatt ajánlottak az érett bőr ápolására (45 év felett) illetve elő és utókezelő bőrápolásként pre- és posztoperatív szépészeti beavatkazások esetén is.

Fenntartható, szisztematikus öregedésgátló kezelés – a S.E.A. hatás!

Ára: 35.960 Ft

Krém/Emulzió: A selymes krém ideális érett bőrre, melynek erős bőrápoló rendszerre van szüksége. A Celumer Marine Extract és a Crambe Maritima exkluzív összetétele megújítja az őssejteket a bőr mélyebb rétegeiben. Az emulzió szerkezete könnyebb és gyorsan beszívódik. Határozottan feszes arckontúrt és fiatalos megjelenést biztosít. A bőr igényeitől, az évszaktól és az éghajlattól függően válthat a krém és az emulzió között. A hatóanyag koncentrációja mindkét termékben azonos.

Ára: 30.590 Ft

Szérum: Ez a hatásos gél állagú szérum mélyen behatol a bőrbe, nagyon gyorsan felszívódik, megvédi az őssejteket az epidermisz bazális rétegében, és stimulálja a sejtek megújulását. A szérum hidratálja a bőrt és támogatja a vízmegkötő képességét, ami ideálisan támogatja a krémet és/vagy az emulziót.

Ára: 6.800 Ft (3×2 ml)

Ampulla: Az ampulla extra adag aktív összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a sejtek megújulását és küzdenek a bőr öregedésével az epidermisz legmélyebb rétegében. A koncentrátum támogatja az öregedő bőrt erős tengeri kivonatokkal és E- vitaminnal, a kontúr finomítása és a ráncok csökkentése érdekében. Alkalmas műtét előtti és utáni bőrápolásra kozmetikai elő és utókezelésként.

Szépség szett ára: 29.700 Ft
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.