Kávészakértelem – Egyetlen csészébe sűrítve

A tökéletes kávéélmény nem a véletlen műve, hanem tudatos, kompromisszumokat nem ismerő munka eredménye, amely minden egyes csészében magában hordozza a kávé iránti szenvedélyünket. A Nespresso legújabb gépének, a Vertuo-nak köszönhetően az espresso-tól a gran lungo-ig minden kávéstílus a rendelkezésünkre áll, így mindig olyan kávét élvezhetünk, amilyet éppen megkívánunk. A főzés során a 4000-es fordulatnak köszönhetően nemcsak isteni finom kávét, hanem csodás kávéhabot is kapunk. De a legfontosabb nemcsak ez!

A Nespresso több, mint 25 évvel ezelőtt kezdte el felfedező utját a kávé világában – és az első naptól kezdve ugyanolyan szenvedéllyel és szakértelemmel támogatják a fenntarthatóságot is. Elkötelezetten dolgoznak azon, hogy kiváló minőségű és fenntarthatóan termelt kávét kínáljanak, amihez mérhető eredményekkel működő, széles körű programot hoztak létre. Mert a fenntarthatóság mindent meghatároz.

A Nespresso  kávékapszulák alumíniumból készülnek, hogy megőrizzék a kávé gondosan megalkotott aromáinak frissességét és ízgazdagságát. Ha kávézási rituálédhoz a kávékapszula újrahasznosítása is hozzátartozik, akkor tudd, hogy nem csak a kávé elfogyasztása, hanem a környezettudatosság is ugyanolyan jó érzés. Az alumínium elsődleges előnye, hogy korlátlan alkalommal újrahasznosítható.

Minden egyes kávékapszula, ami újrahasznosításra kerül, mindennapi tárgyak formájában ölt új formát – újabb kávékapszulaként, svájci bicskaként, tollként, biciklivázként, vagy éppen egy szemüveg kereteként.

Emellett az alumínium tökéletesen védi a kávét a levegőtől, a nedvességtől és a fénytől, így a kávéőrlemény a lehető legfrissebb marad a lefőzés pillanatáig.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva