Szerelmes illatok Neked – Neki

Azt, hogy a kedvesünkhöz tartozunk sokféleképpen ki lehet mutatni. Az egyik ilyen lehetőség, ha például a parfümünk is ugyanolyan. Legalábbis Te a női, Ő pedig a férfi változatát használja.  Most a legújabb illatpárokat hoztuk el Nektek, melyek február elején debütáltak és  tökéletes páros ajándékok is lehetnek. 😉 

Azoknak, akik a hétköznapokban is szeretnek kitűnni

Paco Rabanne – Olympéa és Invictus Victory

A Paco Rabanne bemutatja a nőiesség új fogalmát, az Olympéa Blossom női illatot. Az Olympéa Blossom üvege üde, rózsaszínes színével kitűnik a tömegből. A jellegzetes Rabanne kialakításon egy fekete virágcsokor söpör végig. A kontrasztos kupak a ragyogó arany és mélyfekete színeiben pompázik. Minden részlet a nőiességet tükrözi. Egy gyümölcsös, virágos parfüm, mely a váratlan érzékiséget szimbolizálja. Isteni harc a frissítő szirmok és a mély érzékiség között. A rózsabors és friss rózsás illatok keverednek a fanyar feketeribizlivel, mely kontrasztban áll a fűszeres jegyek és fagyos körte keverékével. A kompozíciót tökéletesen kiegészíti, ahogy a gyengéd vanília keveredik a kasmírfával.

Az új Paco Rabanne Invictus Victory egy támadás az érzékek számára. Erős, magával ragadó és megállíthatatlan. A trófea egy erős talapzaton áll. A legendás Invictus üveg ezúttal fényes fekete színt kapott. A feltűnőség érdekében a mély, matt fekete szín a kupakon is visszaköszön. A kompozíciót az üveg közepét díszítő arany V (Victory = Győzelem) koronázza meg, mely a győzelem szimbóluma. Két erő intenzív harca: a frissesség és érzékiség között. A parfüm lenyűgöző frissességgel nyit: a citrom az erőteljes tömjénbe burkolózik. Ezt követi a rendkívüli érzékiség: a mély vanília és tonkabab összhangjával. Az ütős frissesség és a vonzó intenzitás tökéletes kontrasztja.

ÁraNeked: 29.600 Ft (50 ml), Neki: 27.490 Ft (50 ml)

Azoknak, akiknek fontos  a szenvedély

Avon – Attraction Desire

Az Avon Attraction Desire illatpárosával újra lángra lobbanthatjuk a tüzes szenvedélyt! Stimulálja az érzékeket és visszahozza életünkbe a vágyakozást. Több mint egy illatpáros, az izgalmas „tűz akkord” mámorító, füstölt cseresznyeelixírrel segít újra felszítani a vágyat kettőnk között. Az Attraction Desire for Her parfüm a feketecseresznye mellett, arab jázmin és aranyló ámbra jegyeivel ruházza fel viselőjét, míg az Attraction Desire for Him kölni nőszirommal hevíti fel a fekete cseresznye és az izgalmas ámbra ellenállhatatlanul férfias elegyét.

ÁraNeked: 6.199 Ft, Neki: 4.999 Ft

Azoknak, akik nem szeretik a konvenciókat

Gucci – Guilty Love Edition

A Gucci Guilty Love Edition első kiadását követően, megérkezett a Gucci Guilty Love Edition 2021 illatpár, mely tovább ünnepli a #ForeverGuilty univerzumra jellemző szabadságot és konvencióktól mentes szerelmet. A Gucci Guilty Pour Femme Love Edition 2021 ugyanaz a romantikus, ámbrás-virágos illat, mint a népszerű Gucci Guilty Pour Femme. A vakmerő és szabad szerelem hangulatát  idéző illatban a citrusos jegyeket a természetes, zamatos bergamott és csípős rózsabors egészít ki. Az illatüvegek a vágy megfogható szimbólumaiként tovább viszik a #ForeverGuilty vízióját. A Guilty jellegzetes üvegei ezúttal elefántcsont és szürkés mályva színben pompáznak, melyek hátoldalán, akárcsak egy szerelemes pár, egymást visszhangozza két költői sor.

A Gucci Guilty Pour Homme Love Edition 201 Eau de Toilette könnyű, friss, de minden mással összetéveszthetetlen. Rabul ejti kifinomult illatkompozíciójával, amely tökéletes viselet a hétköznapokon. Citrusos, virágos illatát minden modern férfi értékelni fogja.

ÁraNeked: 33.990 Ft (50 ml), Neki: 25.990 Ft (50 ml)

Azoknak, akiknek a kevesebb, több

Boss – The Scent Pure Accord

A Boss The Scent Pure Accord Nőknek a fejjegyben fellelhető, ragyogó bergamott jegyével nyit, amit az érzéki osmanthus virág követ a szívjegyben, míg az illat alapjegye pézsmába burkolózva kölcsönöz lágyságot a kompozíciónak. A világos barack színű illatot egy átlátszó üveg zárja magába, melyet a könnyed pezsgő színű kupak koronáz meg. A pezsgőarany csomagolás az illat rendkívüli nőiességét tükrözi, melyet a szürke és ezüst részletek egészítenek ki.

A Boss The Scent Pure Accord Férfiaknak élénk, gyömbéres jegyekkel nyit, ami az egzotikus, maninka gyümölcsbe burkolt szívjegyhez vezet. Az érzéki, fehér velúros jegyek pedig különleges alapot biztosítanak a rendkívül könnyed illat számára. A világos pezsgőszínű illatot egy átlátszó üveg zárja magába, melyet fémes keret és hozzáillő fémes kupak koronáz meg. A bézs színű csomagolás az illat könnyed férfiasságát tükrözi, melyet sötétszürke és ezüst részletek egészítenek ki.

ÁraNeked: 27.690 Ft (50 ml), Neki: 26.990 Ft (50 ml)

Nyitókép: Boss
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva