Teszteltünk – C-vitamin turbó a bőrnek

Rendben, tudjuk, hogy a megfelelő vitaminpótlás a kor előrehaladtával csak egyre előrébb kerül mindannyiunk fontossági sorrendjében, de most őszintén… csak én veszem el folyton a hatalmas kínálatban? Ugye nem?! Mert alig győzöm követni, mit, hova kell kenni, mit, hogyan kell szedni, hogy a bőröm – ha nem is lehet már 20 éves -, de azért megközelítőleg hasonlítson fiatalkori önmagára. Nemrég, lehetőségem nyílt kipróbálni egy magas C-vitamin tartalmú termékcsaládot, amiről szeretnék Nektek beszámolni. Remélve, hogy ezzel kicsit lefaraghatunk a “nem tudom, mi, mire jó” listából.

Nálam fontos szempont, hogy tudjam, mit kenek a bőrömre. A Vagheggi márkát már régóta ismerem, így a bizalom már a kezdettől meg volt. A Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva.

Minden termékcsalád úgy lett megalkotva, hogy a professzionális kozmetikai kezelés mellett otthoni termékeket is tartalmaznak, így garantálva a 100%-os bőrápolást.

A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

Egy Lime Micellás Arc- és Sminklemosó Permet és egy Lime S.O.S. szemkörnyéki maszk volt az elős két újdonság, amit teszteltem, és milyen jól tettem! Igencsak jó szolgálatott tettek az arcbőrömmel, ami a Balaton mellett töltött idő és a napsütés következtében nyaranta még zsírosabb, mint az év többi időszakában. Már 2 hét használat után érezhető és látható lett, hogy a bőröm textúrája javult, a csillogás tompult. A Szemmaszk pedig tényleg csodát tett. A korábbi karikák, a reggeli enyhe puffadás szépen visszahúzódott. A nappali krémem felváltva használom a Lime C-vitaminos arckrémmel. Aki annyira szereti a citrusos illatot, mint én, valósággal a mennyországban érzi majd magát. A friss illat sokáig megmarad, de nem nyomja el a parfümöt és nem tolakodó, ami nem éppen utolsó szempont.

JÓ, HA TUDOD!

A Lime termékcsalád hatóanyagai felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, ragyogást és energiát kölcsönöznek a bőrnek és a nap káros hatásától is megóvják azt. A szabad gyökök, melyek külső környezeti ártalmak, helytelen étkezés és életmód hatására jönnek létre, károsítják a bőrt, a következmény a bőr gyors öregedése és a bőr szürke, fakó színe.