Tű nélkül tűnnek el a ráncok és a pattanás utáni hegek

womagic_new_beauty_sculptra

Vannak olyan mély, pattanás után maradt hegek az arcbőrön, melyeken sem drága kozmetikai kezelések, sem a mélyhámlasztás nem segít. Az idő előrehaladtával felbukkanó ráncok mellett ezek keserítik meg leginkább a nők életét, de létezik egy kezelés, ami egyszerre, mindkét bőrproblémára hatékony megoldást nyújt – erről mesél Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

A Frax-Sculpt kezelés hatására örökre megszabadulhatunk a zavaró hegektől és ráncoktól. Mivel kollagénstimuláló töltőanyagról van szó, fontos megjegyezni, hogy hatása lassabban alakul ki, azonban jó hír, hogy nagyon tartós.

A hatóanyagnak köszönhetően az új, szöveti volumen a lágy szöveteket ténylegesen felemeli, ezáltal csökkentve a ráncok számát és mélységét.

„A természetes kollagéntermelés beindulását lényegében egy, a beadott anyagra kiváltott immunreakció hozza létre, amely hatására a kezelt terület a megnövekedett kollagén és kötőszöveti állomány hatására lassan kiemelkedik” – árulja el a módszer lényegét Dr. Parrák Zita.

Az orvos-esztétikai specialista elmondta, hogy az eddigi, injekciós kezelés mellet már helyileg is használhatják a Sculptra-t a frakcionált CO2-lézeres bőrfiatalító kezelésekkel együtt, azaz a kezeléshez nincs szükség tűre.

Ebben az esetben a lézersugár a bőr felszínén apró égési sérüléseket hoz létre, melyeken keresztül kisebb vákuumszerű szívóerő alakul ki, ami a bőrre juttatott Sculptrát beszippantja.

„Amikor a Sculptrát a szokásos módon injekcióval adják be, akkor kollagén termelődik az irharéteg alatt, ami így növeli azon területek térfogatát, melyek az öregedés során volument veszítenek. Annak ötlete, hogy lézeres módszerrel is alkalmazzák, onnan fakad, hogy a Sculptra a bőrbe jutva stimulálja a kollagén termelését, és így a bőr feszesítése révén csökkenteni képes a ráncosodást” – mondja a szakember.

A tűs módszer tökéletes megoldás a ráncok kisimításra, de a felületes, finom ráncokra és a pattanások utáni hegekre a lézer lehet a megoldás.

„A kezelés ezzel a módszerrel eredményesen alkalmazható a pattanás után visszamaradt hegekre, valamint a száj és a szem körül kialakult ráncokra. A gyógyulási idő attól függ, hogy mennyire volt erőteljes a lézeres kezelés, de erről minden esetben tájékoztatja a kezelőorvos a pácienst” – teszi hozzá Dr. Parrák Zita.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.