Villámkúra a kimerült bőrödre

A harmincas éveikben járó nők egyik ismert szépségápolási problémája az arcbőr hidratáltságának és teltségének elvesztése. A bőr fokozatosan elveszíti azt a fajta rugalmasságát és életteliségét, ami a frissességet kölcsönözte az arcnak.

A La Roche-Posay Laboratóriuma most Magyarországon is bevezeti a ránctalanító hatású 7 napos ampullaprogramot, amely gyors hatást gyakorol a bőrre. A bőrfelszín megújításának érdekében az új Hyalu B5 ampullák 3 fajta hialuronsavat, B5-vitamint, valamint réz-glükonátot tartalmaznak. Az optimális tolerancia elérésének érdekében a terméket bőrgyógyászok és plasztikai sebészek segítségével fejlesztették ki. Az ampullák közvetlenül esztétikai beavatkozások után is használhatók. Nem tartalmaznak tartósítószert, alkoholt, színezéket, illatanyagot és szilikont. A kiürült ampullák 100%-ban újrahasznósíthatóak (és természetesen a külső kartondoboz is).

A Hyalu B5 ampullák különleges, ultrakoncentrált összetétellel készültek. Az eltérő molekulasúlyú hialuronsavak kombinációjának segítségével az arcbőr különböző rétegeiben képesek kifejteni feltöltő hatásukat.

A B5-vitaminnal, valamint a réz-glükonáttal kiegészülve pedig nagymértékben képesek hozzájárulni a bőr regenerálódásához.

Az ampullák nem komedogének, lézeres beavatkozások után is, érzékeny bőrön teszteltek. Akár 24 órán át képesek biztosítani a bőr hidratálását. Már 1 óra alatt segítenek megújítani a bőrbarriert. 1 doboz 7 ampullát tartalmaz, ami 1 heti kezeléshez elegendő. Az ampullák tartalmának felét reggel, a másik felét pedig este kell felvinni, tehát 1 ampulla = 1 nap, két részletben felhasználva. A 7 napos program bármikor megismételhető, ha a bőr újra igényli az intenzív regenerálást (megerőltető/stresszes időszakok, szezonális ingadozások, külső ingerek).

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.