Vegyél búcsút a zavaró szőrszálaktól! Végleges lézeres szőrtelenítés

A szőrtelenítésnek számos módját kipróbáltam. Tényleg. Megvolt a cukorpaszta, az ilyen gyanta meg az olyan gyanta, a borotva, az epilálógép, minden pipa. A szőr mégis maradt. Így arra jutottam, valami komoly megoldás kell. Nos, úgy tűnik, megtaláltam azt az eljárást, amivel tényleg simábbak hosszú távon a napok, hetek, hónapok…

A borotva gyors, de gyakran kell használni. A gyantához meg kell várni, amíg megfelelő nagyságúra megnő a szőr, az otthoni epilálás pedig igen időigényes és bizonyos helyeken nagyon körülményes lehet. Szóval, úgy döntöttem hosszas mérlegelés után, hogy kipróbálom a lézeres szőrtelenítést. Ma már nagyon széles a választék mind az ár, mind a szolgáltatók és az általuk ígért hatás tekintetében. Alaposan körbenéztem és végül egy egészen egyedülálló technológia mellett döntöttem.

A Shapezone Clearlight™ Dióda Végleges Lézeres szőrtelenítés olyan hullámhosszú lézersugarat alkalmaz, amely ideális a hatékony és eredményes tartós szőrtelenítő kezelésekhez, nem sérti a bőr felső rétegét és a kezelések is rövidebb időtartamúak. Ez kell nekem! Plusz, a Shapezone-ban figyelnek arra, hogy kinek mire van szüksége. Még a végleges szőrtelenítést végző gép is többféle impulzusmódot tud, amelyek az egyéni bőrjellemzőknek megfelelően állíthatók be. Meggyőző, nem?

A búcsú kezdete

Nos, a folyamat egy ingyenes konzultációval kezdődött, alaposan kikérdeztek, meghatározták a bőr és szőr típusomat – most már ezt is tudom –, és ki is próbáltuk a gépet a testemen. Tényleg semmi fájdalom, a lányok pedig maximálisan profik. 5 alkalmas kezelési tervet dolgoztunk ki, lévén, hogy ragaszkodó szőrökkel áldott meg a sors. Nagyon feldobott a puszta gondolat is, hogy csak 5 alkalom és bye bye havi szőrtelenítési rutin!

A kezeléseket teljes mértékben hozzáigazítottuk az elfoglaltságaimhoz, nagyon rugalmas volt mindenki már az első alkalommal is. Ismerősként tértem be a Shapezone-ba, kávét is kaptam, alig egy óra alatt pedig megvolt az első teljesen fájdalommentes, végleges szőrtelenítő kezelésem. Távozóban azon kaptam magam, hogy már várom a következő kezelést, bár csak 5 hét múlva lesz, de mégis.

PowerShape 2 nevű kezelésnek köszönhetően 5 évet visszafiatalodtam. Nem tagadom: kezdek rajongani az elektrokozmetikáért… A kezelés nagyon kellemes, nem én dolgozom, hanem a gép, amely a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja. Feszesít, emel, simít. Pont erre volt szükségem.

A testkezelésre javasolt EMS Shapebody is hozta a wow faktort. Itt is nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia dolgozik, égeti a zsírt és építi az izmot. Mint egy szuperintenzív edzés, hiszen a 30 perces kezelés alatt szupergyors izom-összehúzódások formálják a testet. Már egy alkalom után éreztem némi izomlázat, de ez nem elrettentett, hanem meggyőzött, hogy kérjek időpontot a következő kezelésre.

Fotó: Shapezone

A végleges lézeres szőrtelenítési programom végül 12 hónap alatt rendben lement. Ahogy már az elején is megmondták a lányok: 100% garanciát vállalnak a sikerre. És tényleg. A dolog működik. Ráadásul nyárindító akciójukban 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 70%-os kedvezményt biztosítanak a lézeres szőrtelenítésre!!! 😉 Nekem most már csak évente egy emlékeztető kezelésre van szükség. Ennyi volt szőr! Soha viszlát!

www.shapezone.hu

Instagram: shapezone

Facebook: Shape Zone