Hangolódj tudatosan a húsvétra a fürdőszobában (is)!

A veganizmus népszerűségének folyamatos terjedésével az első ajándékötlet, ami az ember eszébe jut, talán a vegán húsvéti tojás. És bár tényleg szuper tejtermékmentes alternatívákat találni, a tavasz nemcsak a csokiról szól, hanem sokkal inkább a megújulásról és a felfrissülésről. Ehhez pedig mi is lenne jobb, mint egy-egy új energiával feltöltő fürdőszobai különlegesség? 

A LUSH húsvéti nyuszija is már alig várja, hogy elhozza fürdőszobátokba a legújabb vegán kényeztető finomságokat. Az idei kollekció ismét bővelkedik nyuszikban és színes tojásokban, de a répás szappan és egy buborékfújó, habzó nárcisz sem maradhat el. A fedélzeten Owl and the Pussycat fürdőbomba és Humpty Dumpty is nagy vidámsággal várja a tavaszt! Mielőtt megmutatjuk az idei újdonságokat, fontos, hogy elmondjuk, a Lush már évek óta teljesen tojásmentes. Egy omlett elkészítéséhez fel kell törnünk pár tojást, a Lush friss arc- és hajpakolásaihoz többé nem. A kezdetektől fogva szabadtartású tojásokat használtak termékeikben, és elkezdtek olyan szállítókkal dolgozni, akik megfeleltek a bio szabadtartásra vonatkozó feltételeknek. Beszerzési csapatuk az évek során számos farmot látogatott meg, hogy ellenőrizze az állatok életkörülményeit és a tojások minőségét.

Úgy döntöttek, nem képesek olyan összetevővel dolgozni tovább, melynek forrása ennyire átláthatatlan és szinte elmondhatatlanul kegyetlen.

Az egyetlen megoldás a tojás teljes eltávolítása és a receptek újraírása volt. Rengeteg különböző összetevővel kísérleteztek, hogy garantálják a termékek hatékonyságát. A jövőben tojás helyett csicseriborsóvizet (aquafabát), tofut, szójajoghurtot és búzaglutént használnak. Most pedig lássuk az idei szépségeket!

Ára: 1990 Ft/db

Flamingo Egg – Fürdőbomba

Dobd ezt a színes tengeri sóval díszített tojást a kádadba és élvezd a kék és rózsaszín örvényeket. A fürdővíz igazi vattacukorrá válik – legalábbis az illata. Előre Flamin-Go!

Ára: 1490 Ft/db

Follow The White Rabbit – Fürdőbomba

Kövesd a nyuszit egészen a fürdőszobádig… A szivárvány, mely ebből a gyümölcsös bombából keletkezik azonnal magával ragad. Ne késs!

Ára: 1990 Ft/db

Eggy Wegg – Fürdőbomba

Ejha, micsoda fürdőzés! Dalí biztosan imádta volna az Eggy Wegg fürdőbomba citrusos illatát. A tojás készen is van, mehet a vízbe! Élvezd, ahogy a tojás sárgája és fehérje rózsaszín tengerben elegyedik.

Ára: 2490 Ft/db

Humpty Dumpty – Fürdőbomba

Töltsd el egy csodálatos délutáni/esti kádfürdőt Humpty Dumpty-val. A király összes embere és lovai sem lesznek elegek, hogy kirángassanak a vízből.

Ára: 3190 Ft/db

Walter Bunny – Testradír

Walter Bunny huncut orra gyengéden radíroz, míg a murumuru és a sheavaj csodásan hidratálja bőrödet és csokoládéillattal veszi körül egész tested.

Ára: 3490 Ft/db

Avo Good Easter – Szappan

Mondjunk köszöntőt erre a avokádóban gazdag szappanra. Élvezd a bergamott és a Litsea Cubeba citrusos kavalkádját, míg tisztára mosod kezeidet.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva