Egy férfi ünnepi illata

Vedd kezedbe az irányítást és lepd meg a párod, férjed, édesapád vagy apósod egy olyan illattal, aminek nemcsak ő fog örülni, hanem a család minden tagja. Elhoztuk az idei ünnep szerintünk legklasszabb férfi parfümjeit. Nektek már csak választanotok kell.

Ára: 35.700Ft (125ml – Eau the Parfume)

JEAN PAUL GAULTIER – Le Male Xmas Collector

Íme egy ellentmondásos tengerész. Férfias és szexi, egy valódi szívtipró. A parfüm a menta ereje és frissességét árasztja. A levendula felidézi az ismerős és megnyugató szappan illatát, melyet a vanília érzékisége csak tovább fokoz.

 

 

Ára: 37.390Ft (100 ml – Limited Edition – Eau the Parfume)

HUGO BOSS – Bottled

Az ikonikus BOSS Bottled idén karácsonykor tetőtől talpig arany ünneplőbe öltözött, a kupakja pedig matt. Aranyló hópelyhek ünnepi ragyogása. Ez egy fás-fűszeres illat, citrusos és gyümölcsös elemekkel. A kompozíció az alma és bermagott elegyével indít, mely tökéletes kontrasztot alkot a pikáns feketeborssal. A fűszeres szívjegyben a kardamon és az illatnak melegséget kölcsönző fahéj bontakozik ki. Az illatkompozíció jellegzetesen fás alapját a vetiverfű, pacsuli teszi teljessé. Végül a pézsma, olíva kombinációja együttesen fokozzák az egész illat férfias karakterét.

 

Ára: 25.170 Ft (50 ml – Eau the Parfume)

BURBERRY- Hero

A Hero illatkampánya olyan férfit jelenít meg, aki számára fontos érték a szabadság, aki kész formálni személyiségét, és nem kötik gúzsba az előítéletek. A szabadság, átalakulás és a férfi energia megtestesülése, az őt  körülvevő csodálatos természeti világ tisztelete. Az illatnak a szikrázó bergamott kölcsönöz ragyogást, a boróka és a feketebors pedig felpezsdíti. Az energikus illatnak a világ három pontjáról – Virginia, Atlasz hegység, Himalája – származó meleg cédrusfa ad mélységet a szívjegyben.

 

Ára: 28.790 Ft (50 ml – Eau the Parfume)

BOTTEGA VENETTA – Illusione
for him

Érzékiség, férfiasság, kifinomultság. A Tiaré virág értékes keveréke, amelyet olasz citrusok fokoznak: citrom, bergamott és narancskeserű eszenciák. Az ellenállhatatlan és egyben mámorító pacsuli a szívillatban emelkedik ki. Az erőteljes jegyek teljes kombinációja az érzéki, fás alapjegyben teljesednek ki a fenséges Tonka bab és vanília akkordjaival kombinálva.

 

Ára: 32.490 Ft (50 ml – Eau the Parfume)

GUCCI – Guilti

Az univerzum új csillaga. A férfias szépség hagyományos ismertetőjegyei intenzíven jelennek meg a titokzatos és hagyományokkal szakító illatban, amelyet az eklektikus és merész stílust kedvelőknek alkottak meg. A chili paprika és a rózsa tér vissza és váltja fel a rózsaborsot és az olasz citromot. A narancsvirág abszolútum, neroli és francia levendula összefonódása erősebb, férfiasabb illatharmóniát eredményez. Az alapjegyeknél a patchouli és a Cédrusfa gazdagítja az illatkompozíciót és fokozza az érzékiséget.

Ára: 40.790 Ft (100 ml – Eau the Parfume)

CAROLINA HERRERA – Bad Boy Superstar

A krómban pompázó üveg az eredeti Bad Boy illatot rejti magában, mely a kettősség kifejezésének illata: a modern férfi merész természetét és vonzó összetettségét képviseli. A parfüm a lázadó férfiakat képviseli, akik feltérképezik saját útjukat és megalkotják saját elveiket. Az érzékek összetett utazása. A Bad Boy a fekete és fehér bors élénkítő jegyeivel nyit, majd az olasz zöld bergamot citrusos, élénk illatába olvad. A kettősség karaktere a szívjegyekben bontakozik ki, ahol a cédrusfa és a zsálya alkotnak elegáns párost. Az igazi titok az alapjegyben rejlik, érzéki tonkabab és kakaó abszolútum keveréke.