Planet Budapest 2021 – Fenntarthatósági Expo és világtalálkozó

A Hungexpo területén megrendezésre kerülő kiállítás december 5-éig nyilvános közönségprogramokkal vár mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt.

A Te Bolygód – Közönségprogramok a fenntarthatóságról elnevezésű rendezvény, számos színes, látványos és szórakoztató programmal készül azok számára, akiket érdekel a fenntartható jövő. Az ismeretterjesztő élményközpontban a résztvevők átélhetnek egy lehetséges jövőt, hogy hogyan és hol fogunk élni, milyenek lesznek a városok, az oktatás, és hogyan tudunk majd fenntartható forrásból étkezni. A rendezvény 11 izgalmas helyszínen, egy food court-el és fenntartható piaccal kiegészítve, az egész család számára érdekes, interaktív formában mutatja be a fenntartható fejlődés mindennapi eszközeit. A Jövő Hősei – Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról című program az általános- és középiskolai diákcsoportokat várja, és szórakoztató módon igyekszik felhívni a fiatalabb korosztály figyelmét a fenntartható életmód fontosságára.

További info: planetbudapest.hu

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.