Könyvklub: A Beavató

Dénes Évi most egy új oldalát mutatja meg, íróként debütál. Örömmel tölt el minket, hogy mi mutathatjuk be nektek első regényét. Évi pedig szeretne nektek kedveskedni azzal, hogyha december 31-ig megrendelitek a könyvét, akkor a womagic2012 kódot használva 500 Ft kedvezményt biztosít nektek. 🙂

Egy lány egyedül indul útnak, és felfedezései elviszik őt egy addig ismeretlen világba. Vajon mit ad az ő élettörténete nekünk, itt a 21. században? Mit üzen nőkről, férfiakról, kapcsolatokról, szerelemről, intimitásról, intrikáról, bántalmazásról, feloldozásról, hitről, vallásról, életről és halálról?

A sajátos hangvételű regény a 17. század nehézségeit és szépségeit tárja elénk, egy rendhagyó életúttal és világnézettel megáldott lány kalandos életén keresztül.

Ajánljuk minden nőnek és férfinak, aki a főszereplővel együtt saját életútját is szeretné bejárni. Mert a másikban megláthatod önmagad…

Szerző: Dénes Évi

Ára: 4490 Ft  3990 Ft

ITT tudod megrendelni! Használd a womagic2012 kódot az 500 Ft-os kedvezményért!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Avatar photo
Dénes Évi

Érzelmi Intelligencia Coach - az Objektív Személyiségelemzés módszer megalkotója és oktatója

Nem a névjegykártyára írt rang vagy. Nem is az, akinek gondolod magad vagy amit mások gondolnak rólad. Az vagy, amit adni tudsz másoknak. Kinek szavakat, kinek gondolatokat, kinek érzéseket adok. Szavaim másokban válnak valósággá. Keljenek benned is, kedves Olvasó, új életre!