Könyvklub – A Cartier család

Az ékszerbirodalmat létrehozó család eddig el nem mondott története. Magával ragadó történet a családról, amely létrehozta a Cartier birodalmat – és a három fivérről, akik a fényűzés világszerte ismert ikonjává fejlesztették nagyapjuk szerény, párizsi ékszerboltját –, mindez a legifjabb fivér ükunokájának tolmácsolásában, aki az elveszettnek hitt családi levéltár olyan anyagait is elolvashatta, melyekhez senki más nem férhetett hozzá.

A Cartier család egy ékszerdinasztia négy generációjának leleplező történetét meséli el a francia forradalomtól az 1970-es évekig. A történet középpontjában a három Cartier fivér áll, akiknek mottója: “Sose utánozz, mindig alkoss!”

Francesca Cartier Brickell, a legifjabb fivér ükunokája beutazta a világot, családtörténeti kutatásokat végzett és útközben felfedezte a puzzle rég elveszett darabkáit. Könyvében korábban sosem említett drámákról, románcokról, intrikákról és árulásokról számol be, miközben egy legendás família mélységesen személyes szemszögéből láttatja a huszadik századi társadalom történetét.

Szerző: Francesca Cartier Brickell

Kiadó: Gabo Kiadó

Ára: 6.743 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.