Könyvklub: Emlékkód

womagic_alexander_loyd

Hogyan formáljuk újra az emlékeinket a boldogabb élet reményében? A Gyógyító kód és a Szeretetkód nemzetközileg elismert szerzője, Dr. Alexander Loyd legújabb könyvében radikálisan új megközelítést kínál gondolataink, tudatos és tudattalan énünk megújításához. Módszere, az emlékek újraformálása arra teszi képessé a használóit, hogy életüket mindössze tíz perc alatt magasabb szintre emeljék.

womagic_alexander_loydÉletünk során mindannyiunkat érnek negatív élmények, amelyek emléke még évek múlva is zavart, félelmet, szégyenérzetet, szorongást okoz. Ezek az emlékek gyakran meggátolnak minket abban, hogy elérjük kitűzött céljainkat – legyen szó fogyásról, párkapcsolatról, életpályáról, vagy bármely más olyan területről, amelyben sikeresek szeretnénk lenni. A szerző azonban több évtizedes munkával olyan módszert fejlesztett ki, amely képessé teszi a használóit arra, hogy megváltoztassák önmagukról alkotott képüket, és egészségesebbek, boldogabbak, sikeresebbek legyenek.

Szerző: Alexander Loyd

Kiadó: Partvonal Kiadó

Ára: 3699 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.