Könyvklub: Hét hazugság

womagic_elizabeth_kay

Mi fér bele egy barátságba? Jobb, ha azt mondjuk a másiknak, amit hallani akar, mint, hogy őszinték legyünk még akkor is, ha megbántjuk a véleményünkkel? Eheti Könyvklubunkban ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

womagic_general_pressAz egész egyetlen aprócska hazugsággal kezdődött…

Jane és Marnie tizenegy éves koruk óta mindent megosztottak egymással. Tudták a másik legféltettebb titkait. És ezt nem is bánták. De amikor Marnie szerelmes lesz, minden megváltozik.

Ekkortól Jane már egy csúnya titkot rejteget: szívből gyűlöli Marnie gazdag, álszent vőlegényét. És amikor a barátnője megkérdezi tőle, mit gondol a férfiról, Jane kinyögi az első hazugságot. Végül is néha a legjobb barátnők is megtarthatják maguknak a véleményüket. Bár ha őszinte lett volna, Marnie férje talán még ma is életben lenne…

Hiszen persze nem ez volt az utolsó hazugság. Ez csak a kezdet volt.

Szerző: Elizabeth Kay

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 3490 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.