Rajongók felkészülni: jön a Onerepublic!

A GRAMMY®-re jelölt OneRepublic az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője. A zenekar alig egy hét múlva, november 13-án, szombaton zárja az MTV Music Week zenei programsorozatot a Hősök terén.  A koncertre a 2021-es MTV EMA show előtt kerül sor, amelyet november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor világszerte élőben közvetítenek a Papp László Budapest Sportarénából.

A OneRepublic zenekart Ryan Tedder frontember és énekes-dalszerző, Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brian Willett billentyűs, Brent Kutzle basszusgitáros és csellista, valamint Eddie Fisher dobos alkotják. Az ikonikus zenekar 2007-ben adta ki debütáló Dreaming Out Loud című albumát, amely az “Apologize” című, 20 milliós példányszámban eladott slágerrel világszerte megdöntötte az online eladások és az AirPlay rekordjait, valamint egy Grammy-jelölést is bezsebelt. A zenekar második albuma, a Waking Up az “All the Right Moves”, a “Secrets” és a “Good Life” című dalokkal ajándékozta meg a rajongókat 2009-ben. 2013-ban kiadták a Native című, platina minősítésű albumot, amelynek köszönhetően megismerhettük a “Counting Stars” című slágert, amely 41 millió eladott kislemezt hozott. A zenekar 2016-ban adta ki Oh My My című negyedik nagylemezét, az utóbbi években pedig már több mint 5 billió streamelést gyűjtött össze a Spotify-on.

2022-ben a OneRepublic európai turnéra indul, amely április 19-én a németországi Düsseldorfban kezdődik, majd Európa, az Egyesült Királyság és Oroszország nagyvárosaiban folytatódik.  A turné dátumait itt találod.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.