Sting Budapesten és Debrecenben is fellép jövőre

Különleges koncertprogrammal érkezik hozzánk 2022 márciusában a legendás Sting. A My Songs a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait vonultatja fel. Klasszikus időutazás a Fields of Gold-tól, a Shape Of My Heart-on, a Roxanne-en keresztül a Demolition Man-ig. Kinek dobban nagyon a szíve a mai napig, amikor meghallja azEnglishman In New York, vagy az Every Breath You Take esetleg a Message In A Bottle akkordjait?

Sting legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg újra bemutatva termékeny és sokszínű dalszerzői tehetségét. Ez az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönültségen, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi-politikai felforduláson gondolkodva született. Sokszínű album, amely páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti.

Sting különleges vállalkozásba is fogott: új, heti internetes sorozata, az On the Bridge nemrégiben indult, és bensőséges bepillantást enged a zenész mindennapjaiba új albuma készítése közben. A leghűségesebb rajongók már kedden láthatják az új részt a sting.com oldalon köszönetképpen. Minden epizód 24 órán keresztül kizárólagos marad a rajongói klub tagjai számára, ezután láthatók csak szélesebb körben.

A turnén az énekest egy kimagaslóan tehetséges csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták. Az újonnan bejelentett helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

Ha hallgatnád az új albumot, ITT teheted meg.

Jegyek a budapesti és a debreceni koncertre:
www.livenation.hu és www.funcode.hu

További információ:
 www.sting.com

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.