Az ételkészítés új dimenziója: vezetékek nélküli segítség a konyhában

Nálatok is gondot okoz főzés közben, hogy nincs elég hely minden kütyünek, ami szeletel, aprít, dagaszt, turmixol…?  Nos, van egy jó és környezetbarát hírünk: lehetséges, hogy már nem sokáig kell számolni a konnektorokat a konyhában.

A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor nemrég ugyanis három olyan ételkészítéshez használható készüléket mutatott be, amelyek akkumulátorral működnek.

Vezeték nélküli aprító

Az SCB 9000WH típusú vezeték nélküli aprító bármikor egyszerűen működtethető, mivel használatát nem korlátozza a vezeték hossza vagy a konnektor távolsága. „A készülék kétféle fokozaton üzemeltethető, így tetszőleges teljesítménnyel apríthatjuk fel benne a különféle zöldségeket, húsokat. Az alacsony sebességgel durvább, a nagyobb sebességfokozattal pedig finomabb minőségű mixtúrát kaphatunk” – jegyezte meg Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője. 

Mivel a késegysége két felső és két alsó pengét tartalmaz, ezért a keményebb, egyébként nehezen feldolgozható alapanyagok is felapríthatók vele. A kések titán bevonata miatt pedig a feldolgozott ételek maximálisan megőrzik a bennük rejlő vitaminokat és alapanyagokat. „Ha pedig túlságosan kemény hozzávalót szeretnék vele feldolgozni, akkor a készülék fényjelzéssel figyelmeztet, majd kikapcsol a késegység megóvása érdekében” – hangsúlyozta Lucza András. 

Az aprító lítiumionos akkumulátora nagy kapacitással bír és használat közben egy LED-kijelző mutatja meg az energiatároló egység töltöttségét. A Direct Drive funkciónak, valamint az USB-C kábellel rendelkező töltőadapterrel az aprító akár használat közben is tölthető. 

Akkumulátoros botmixer 

Az aprítóhoz hasonlóan az SHB 9000WH típusú botmixer sem rendelkezik vezetékkel, így bárhol lehet használni. A készülék nagy, 2000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, ami hosszantartó használatot tesz lehetővé. Ha azonban szorít az idő akkor ez a készülék is használható töltés közben a Direct Drive funkciónak köszönhetően. 

A botmixer kiváló minőségű rozsdamentes acél habverővel van felvértezve, amivel rövid idő alatt hibátlan állagú krémeket készíthetünk. „A rozsdamentes keverőszárral, melynek kései szintén titán bevonatúak, a krémlevesek mixelésére használható. A készülékhez ugyanakkor egy 500 ml-es aprítóedény is csatlakoztatható, amellyel dióféléket, kávébabszemeket, illetve jeget is lehet darálni” – hangsúlyozta a Sencor SDA Divíziójának vezetője. 

Az SHB 9000WH kétféle fokozatban működtethető, így mindig az adott alapanyag szerint válaszhatjuk ki a legoptimálisabb működési sebességet. Mivel a botmixer késeit is titán bevonattal látták el, ezért az alapanyagok tökéletesen megőrzik a bennük rejlő értékes vitaminokat és értékes ásványi anyagokat. 

Sokoldalú kézimixer 

A kézimixerekre mindig számíthatunk, ha habot, vagy süteménytésztákat kell kikeverni. Gyorsaságukkal és hatékonysággal sok terhet vesznek le a vállunkról. Az akkumulátoros változat ugyanazt a teljesítményt és praktikumot nyújtja, mint a vezetékes társaik. Használat közben ugyanakkor nem kell kerülgetni a vezetéket, ami kényelmesebbé teheti a konyhában töltött időt. 

A Sencor SHM 9000WH három különböző sebességfokozatban működtethető. A tartozékoknak köszönhetően sokoldalú felhasználhatóságot biztosít. „A készülékhez ugyanis egy nagyobb habverő, valamint két darab krómozott keverőszár is rendelkezésre áll. Előbbivel tökéletes tojásfehérjét, krémet, vagy tejszínhabot készíthetünk, míg a keverőszárakkal pedig krémleveseket, vagy kenhető krémeket varázsolhatunk az asztalra” – tette hozzá Lucza András.  A Sencor vezeték nélküli konyhai kisgépei, tehát nemcsak kényelmes, hanem hatékony működést kínálnak. Ezzel pedig egyszerűbbé és gondtalanabbá teszik a konyhai teendők elvégzését. 

2+1 év garancia 

Bármelyik készülékre is essen a választás, a Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.