Ilyen rövid idő alatt még sosem tettünk ennyit az egészségünkért

A negyven az új harminc, az ötven az új negyven, és így tovább – ezekkel a mondatokkal vigasztaljuk magunkat, amikor szembesülünk vele: az idő megállíthatatlanul robog. Szerencsére olyan korban élünk, amikor már nem muszáj belenyugodni, ha megjelennek az első ráncok vagy itt-ott picit megereszkedik a bőr.

Egy rosszul megválasztott szakember vagy egy elrontott beavatkozás azonban akár maradandó károkat is okozhat, ezért különösen fontos, hogy körültekintően, hiteles információk ismeretében válasszunk, amikor a külsőnkről és az egészségünkről van szó. A május 6-i Health & Beauty Expón többek között ebben is segítséget kapunk, ráadásul a legmodernebb szépségápolási technológiákkal is megismerkedhetünk.

Másképp öregszünk

Elég megnézni néhány fényképet a múltból, hogy rájöjjünk, évtizedekkel korábban egészen másképp öregedtek az emberek, mint manapság, ráadásul a technológia is sokkal kevésbé állt az idő ellen harcolók rendelkezésére. Szerencsére ma már nem muszáj belenyugodnunk az első ráncok megjelenésébe, a sportos, fitt külsőt is sokáig megőrizhetjük, felnőttként is szabályoztathatjuk a fogainkat vagy akár az intim testrészeinkkel kapcsolatos bizonytalanságainkat is leküzdhetjük. 

Könnyű rosszul dönteni

Alig van valami a testünkön, amin ne lehetne javítani, változtatni, és az is nagy könnyebbség, hogy ma már egészen másképp tekintünk a beavatkozásokra, mint régen. Akárhogy is, egy biztos: szépség nincs egészség nélkül. Rengeteg szépészeti és egészségügyi kezelés érhető el a piacon, a hatalmas kínálatban azonban könnyű elveszni. 

Egy rosszul megválasztott módszer, szakember, egy elrontott beavatkozás akár maradandó károkat is okozhat, ezért különösen fontos, hogy körültekintően, megbízható, hiteles információk ismeretében válasszunk, amikor a külsőnkről és az egészségünkről van szó. 

Szakemberektől hitelesen

A május 6-i Health & Beauty Expo mindebben hiánypótló segítséget nyújt, ugyanis nemcsak a szépségápolás tudományába merülhetünk el profi tanácsadók, szakértők kalauzolásában, de választ kaphatunk olyan kérdésekre is, amelyekben az internet vagy a szájhagyomány igencsak félre tud vezetni.  

Az eseményt a Millenáris Parkban rendezik meg, ahol bemutatókkal, előadásokkal várják az érdeklődőket, hogy segítsenek a legjobb döntések meghozatalában. A helyszínen több mint 60 szakember lesz jelen, akik a legújabb módszerek és eljárások mellett a legkorszerűbb gépeket is megismertetik a látogatókkal, amelyeket ki is lehet próbálni.

Az expón akkor is ott a helyünk, ha egyszerűen csak a nekünk való kozmetikumok, hatóanyagok, sminkek iránt érdeklődünk, esetleg foglalkoztat bennünket, hogy a sport mellett milyen kezelésekkel hozhatjuk ki a testünkből a maximumot. 

Szűrőbusz és labordiagnosztika

A rendezvény legalább annyira szól az egészségről is, mint a szépülésről: az expón ugyanis szűrőbusz is jelen lesz, ahol csontsűrűség- és testösszetétel-mérésen is részt vehetünk, sőt dietetikai, valamint labordignosztikai tanácsadásra is jelentkezhetünk. Mindemellett olyan témákban is tájékozódhatunk, mint a nőgyógyászati daganatos megbetegedések megelőzése és kezelése, de felmérhetjük a terepet a hajgyógyászat, a fogászat, a lézeres szőrtelenítés, vagy éppen az intim kezelések témakörében is. 

További információ és jegyvásárlás: ITT

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.