Magyar alkotók – GEOMETRY projekt

Süle Ágnes Katalin fotóművész egyedi kezdeményezést indított egy Facebook csoportban, amelynek első részét, a PINK projektet már bemutattuk Nektek. 

A GEOMETRY project koncepciója nem más volt, mint különböző geometriai térbeli és síkbeli formákkal kapcsolatos alkotásokat mutasson be Ágnes művészi termékfotók segítségével. Geometrikus dekorációk, hajtogatott térbeli papír formák, fény-árnyék hatások által létrejövő másodlagos formák, újszerű elemek.

De kik a projektben részt vevő alkotók?

AKS Dreams Photo

Süle Ágnes Katalin –  fotográfus, művészettörténész

A századfordulós építészetet kutatva is az apró részletek varázsolták el, fotósként termékfotóival is a kézműves termékek részletgazdag bemutatására törekszik. A GEOMETRY projektben több különböző kompozícióval, kreatív, hangulatos beállításokkal és makrófotókkal készültek a képek, melyekhez a színek és formák jelentik a kiindulási alapot.

Nera Jewels

Ezüst nyaklánc és fülbevaló szett. Az ezüst tetraéderek térbeliségét hangsúlyozza a megvilágítás, nyújtott árnyékokkal, letisztult dekorációval.

Nera Jewels

LIV Ékszerek

Fém nyaklánc és fülbevaló szett. A hullám forma dekoráció színét a tengervíz hullamzásához igazította a fotós. A letisztult kompozíciók illeszkednek a fém anyagszerűségéhez. Ellentét feszül a fém szilárdsága és a víz hullamzása között, mégis harmonikus. Cél, az arany szín kiemelése a sötét háttér révén, valamint világos kompozícióban is az elegáns ékszer megmutatása.

LIV Ékszerek

Szúrj ki velem

Fólia-sablon. Játékosság, a termék többrétű felhasználási lehetőségének bemutatása. Hatszög forma, oldalról megvilágított kompozíció, súrolófényben.

Szúrj ki velem

MASA Beaded Jewelry

Gyöngy opálos csillogása a makrófotókon. A fekete és sárga dekor jól illeszkedik az ékszer sárga-szürke színéhez.

MASA Beaded Jewelry
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.