Séf Fesztivál Tihanyban!

womagic_séffesztivál_2020

Idén sem kell lemondania a gourmet közönségnek arról, hogy együtt fesztiválozzon! Sztárséfekkel, exkluzív helyszínen, különleges kínálattal várják a hazai minőségi gasztronómia szerelmeseit a Séf Fesztiválon Tihanyban, a Belső-tónál augusztus 20. és 23. között. Mi ott, leszünk! Jöttök?

A négy napos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja. A szervezők ígérete szerint

a Séf Fesztivál Tihanyban egyedülálló gasztroélményt kínál a letisztult, hazai alapanyagokból készült ételkülönlegességek, valamint a festői környezetben töltött társasági programok kedvelőinek.

womagic_séffesztivál_2020A reggeli, az ebéd és a vacsora külön jegyekkel látogatható majd. A jegy magában foglalja a teljes fogyasztást, a minőségi bor- és pezsgőkínálatot. A fogyasztás  – 12 fogás, 7 soros bor, sör, pezsgő – asztaloknál ülve, fogadás jelleggel, egyedi tálalásban, fedett helyen lesz biztosítva. A rendezvény étel-és italkínálatát a séfek közösen állították össze, akik személyesen is jelen lesznek a rendezvény különböző napjain, hogy a napi kínálaton túl egy általuk az eseményre megálmodott és elkészített extra fogással, séf ajánlattal is kedveskedjenek vendégeiknek.

womagic_séffesztivál_2020A fesztivál első napján, augusztus 20-án érkezik így plusz fogásként Varju Viktor Vasi pecsenyéje mangalica papszeletből, hideg krumplisalátával, pénteken Segal Viktor étele a Mangalica csorba, szombaton Wolf András Mangalica pofa pörkölttel készül, a fesztivál zárónapján vasárnap pedig egy csodás desszert koronázza meg a programot, íme a Túrógombóc levendulás karamellizált sárgabarackkal, ahogy Széll Tamás készíti. Az idei egyetlen gourmet gasztrofesztivál helyszíne az egykori tihanyi apátsági majorság panorámával a Belső-tóra.

womagic_séffesztivál_2020„Kicsit olyan hangulata lesz, mintha a barátaid látnának vendégül rusztikus nyaralójukban. Asztalok várják majd a látogatókat” – ígérik a szervezők.

A fesztivál különleges helyszíne az örökségvédelem részét képező, 3.000 nm-en elterülő, egykori tihanyi apátsági majorság, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepe, melyről csodás panoráma nyílik a tihanyi Belső-tóra. Jegyek megváltására kizárólag online, elővételben van lehetőség, ezért arra biztatnak mindenkit, időben gondoskodjon magának jegye beszerzéséről.

Ha nem szeretnél lemaradni az eseményről, augusztus 10-ig tudod a jegyeket megvásárolni!

Részletes információk:  www. seffesztival.hu

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.