Szépen válj el!

womagic_szepen_valj_el

Válni nem jó. Senki sem úgy tervezi, amikor az oltárnál kimondja az IGEN-t, hogy annak valamikor, még a holtomiglan, holtodiglan előtt vége lehet. Pedig sajnos senki sem tudhatja előre… De, ha már válásra kerül a sor, nem mindegy hogyan intézik a felek.

A Szépen Válj El Válásközpont (www.szepenvaljel.hu) megálmodója Galambos Balázs, 42 éves, diplomái mellett angol, német, francia, orosz, lengyel nyelveken beszél felső és középfokon. 10 évig multinacionális gyógyszercégeknél volt közép- és felsővezető. 27 évesen születtek meg az ikrei, egy fantasztikus kisfiú és egy tündéri kislány. A gyerekek születését követően nagyon hamar megromlott a házassága, és egy olyan, évekig elhúzódó válásban volt része, aminek a hatásait és az utóhatásait az ellenségének sem kívánja az ember. Ebből a személyes indíttatásból született meg a Válásközpont ötlete.

womagic_szepen_valj_el_valaskozpoont

Minden szakértő egy helyen

 „Megnéztem a KSH számait, és láttam hogy 40 000 esküvő köttetik évente, melyet 800-1000 esküvőszervező cég tesz hazánkban emlékezetessé, de az évi 27 000 válásnál (+ többtízezer szétszakadt élettársi kapcsolatnál) nincs, nem volt EDDIG egy olyan Központ, mely a válni készülő feleket abban segítené, hogy úgy vigyék végig a válás fájdalmas procedúráját, hogy a gyermekek a lehető legkisebb mértékben sérüljenek, és a felek emberek maradván úgy mondjanak búcsút, hogy anyagilag nem teszik egymást tönkre, és lelkileg is épek maradnak ahhoz, hogy újra képesek legyenek harmonikusan kapcsolódni. Ezért létrehoztam az ország első válásközpontját, a Szépen Válj El! Válásközpontot”– meséli Galambos Balázs. 23 szakember dolgozik együtt a csapatban: megegyezéspárti ügyvédek, mediátorok, gyermekpszichológus, gyermekvédelmi tanácsadó, szexuálpszichológus, veszteségfeldolgozó szakember, stresszkezelő szakember, párterapeuta, coach, ingatlanos, pénzügyi tanácsadó, költöztető.

10.04_válj_el_szépen

Békés megoldást mindenkinek!

womagic_szepen_valj_el_valaskozpoont
Galambos Balázs, alapító és Herkules Mónika, projektmenedzser

„Legfőbb célkitűzésünk, hogy a harccal és jelentős fájdalommal járó válások száma csökkenjen. A válni készülő párok vizsgálják felül, hogy mindent megtettek–e a házasságuk megmentéséért, ha pedig végképp elkerülhetetlen a válás, akkor az kulturáltan, együttműködően, a gyermekek érdekét maximálisan figyelembe véve és a lehető legköltséghatékonyabban történjen”- taglalja Balázs. A válást megelőző állapotfelmérő beszélgetéssel, párkapcsolati- és gyermekpszichológiai tanácsadással, válóperes és családjogi támogatással, valamint a válás utáni szülői feladatokat bemutató és az élet újraindítását segítő workshopjaikkal, klubjaikkal szeretnék könnyebbé tenni a válás folyamatát és az azt követő időszakot. „A válás után sem hagyjuk magukra klienseinket, mert fontos számunkra, hogy a procedúra után, egy új párkapcsolatba is teljes értékű nőként/férfiként tudjanak belevágni úgy, hogy a válás okozta sérülés ne nyomja rá a bélyegét a további életükre” – fejti ki Herkules Mónika projektmenedzser, majd hozzáteszi: „Szeretnénk megteremteni egy új válási kultúrát. Célunk, hogy a weboldalunkon minden szükséges információt megtaláljanak a váláson gondolkodók és minden felmerülő kérdésre választ kaphassanak azok is, akik már elváltak, de úgy érzik, nem megfelelő eredménnyel zárult a folyamat. Ha úgy dönt az érdeklődő, hogy tudunk neki segíteni, egy személyes konzultáció keretein belül felmérjük a lehetőségeket és a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldást találjuk meg számára.”

ITT tudod velük felvenni a kapcsolatot!

A Központ működését több ismert ember is támogatja, pl.: Harsányi Levente, Stohl András, Papadimitriu Athina, Keresztes Ildikó, Gundel-Takács Gábor és Fodor Rajmund.

Nézd meg a kisfilmjeiket!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.