Zsírégetés sorozatnézés közben

Az adventi készülődés, az év végi ünnepek sokaknál ekvivalens a hetekig tartó evéssel – persze nem általánosítunk, de talán nem teljesen ismeretlen érzés, amikor az ünnepek után kicsit szűkebbnek bizonyult a kedvenc szoknyánk. Ez különösen akkor szerencsétlen, ha a teendőink, sütés-főzés közepette nem marad már időnk arra, hogy eljárjunk mozogni.

Bár akadnak vélemények, amik szerint az otthoni edzés fele annyira sem hatékony, mint egy edzőtermi, de ez most azonnal meg kell cáfolnunk! Nem csak azért, mert nagyszerű edzőgépeket szerezhetünk be a lakásunkba is, hanem mert az intenzitás nem a helyszínen múlik. De ahogy fentebb említettük, sokszor leginkább az idő hiánya a probléma: eljutni a tornaterembe, sportolni, hazajutni, és a zuhanyzást ki is hagytuk a sorból. Lényegesen megkönnyíti a helyzetet tehát, ha az otthonunkban találunk megoldást –, de ettől még mindig nem lesz több időnk. A szobakerékpár viszont óriási változást hozhat az életünkbe, hiszen tekerni úgy is tudunk, hogy közben mást csinálunk.

Nézhetünk filmet, olvashatunk, tanulhatunk, de a nagyon elszántak akár még a készülő sütemény tésztáját is kevergethetik, miközben a lábukkal hajtanak.

Ha azt gondolnánk, ez így haszontalan, akkor csak vessünk egy pillantást a szobabiciklik előnyös tulajdonságaira, ha pedig meggyőztek, irány Szentendre, az Insportline új márkaboltja!

Miért éppen szobabicikli?

  • A szobakerékpár nagy előnye, hogy bármilyen életkorban, akármilyen edzettségi szinttel nekivághatunk a használatának.
  • Biztonságos mozgást tesz lehetővé akár az idősebb korosztálynak is, de a rendszeresen sportolók is használhatják, amikor az időjárás a négy falközé szorítja őket.
  • Kismamák szabad perceiben is jól jöhet egy szobakerékpár, de a sérülésből felépülni vágyok terápiája során is nagyon hasznos lehet egy ilyen gép.
  • Az intenzitás csak rajtunk múlik, a rendszerességben rejlik a sikerünk.
  • Miközben hajtjuk a gépet, jót teszünk a szív- és érrendszerünkkel, csökkenti a szorongást, segít a stressz kezelésében, ráadásul feszesít és formál, hiszen négyszer annyi kalóriát éget el, mint a gyaloglás, ami pedig szintén nagyszerű mozgásforma.
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.