Kávé mellé

Ma van az Európai Autómentes Nap, amellyel arra akarják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a megnövekedett autóforgalom környezeti, baleseti és városképi problémákat okoz. Célja népszerűsíteni a tömegközlekedést, a kerékpározást és az egyéb alternatív közlekedési módokat. Mivel csütörtök van, így itt a hét fantasztikus illata, amely kollekció formájában érkezik, próbáljátok ki! Szépséges csütörtököt kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint napos-gomolyos idő körvonalazódik, elszórtan záporok alakulnak ki, melyeket több helyen jégeső kísérhet, illetve keleten és délen néhol zivatar is előfordulhat. Az északias szél még többfelé élénk lehet. A reggel hideg lesz, napközben 14-20 fokra van kilátás, párás, ködös körzetek a Dunántúlon lehetnek.

🆘 Ma sem érkezik front, ugyanakkor a hidegre érzékenyebbek szervezetét megviselheti az időjárás. A hideg reggeleken felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Görcsös és migrénes fejfájás jelentkezhet, illetve végtagfájdalom is előfordulhat. A nyirkos, hűvös hajnali időben könnyen megfázhatunk. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket és ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Móric

Híres születésnapos

Ma ünnepli 40. születésnapját Billie Piper angol színésznő. Boldog szülinapot kívánunk neki!

Első szerepe 1996-ban volt A felforgató című filmben. 2004-ben a főszereplő Bellát alakította a Bella and the Boys drámában, ugyanebben az évben még A kalcium kölyök vígjátékban tűnt fel. A következő évben a Things to Do Before You’re 30 és a Spirit Trap alkotásokban fontosabb szerepeket öltött magára. 2005 és 2013 között a Ki vagy, Doki? kalandsorozatban Rose Tyler szerepében láthattuk, akit összesen harmincöt részen át alakított. 2006-ban a Sally Lockhart rejtélyes történetei: Rubin és füst bűnügyi-drámában Matt Smith oldalán játszott. 2007-ben a Mansfield Park és az Árny északon tévéfilmekben ismerhettük meg. Ebben az évben szeptember végén indult el az Egy call-girl titkos naplója dráma szériája, melyben a főszereplő Hannah ‘Belle’ Baxter megformálója volt. A sorozat a The Intimate Adventures of a London Call Girl nevezetű könyvön alapul. Az utolsó epizód 2011 márciusában került bemutatásra. 2014 és 2016 között a Showtime szériájában a Londoni rémtörténetekben szerepelt, az első évadban Brona Craft életre keltője volt, míg a másodikban és a harmadikban Lilyt alakította, többek között Eva Green, Josh Hartnett és Reeve Carney mellett. 2016-ban a City of Tiny Lights dráma-thrillerben ő hozta Shelley szerepét. Ezt követően 2017-ben a National Theatre Live: Yerma dráma tévéfilmben tűnt fel. 2018-ban a Collateral minisorozatban Karen Mars szerepében láthattuk, de még a Beast rövidfilmben és a Two for Joy drámafilmben is találkozhattunk vele. 2019-ben a Rare Beastsben ő játszotta Mandyt Lily James oldalán. Ugyanebben az évben az Eternal Beauty romantikus-drámában ismerhettük meg, mint Nicola. 2020-ban az I Hate Suzie sorozatban Suzie Pickles megformálója volt.

Zenei karrierje során első kislemeze, a ‘Because We Want To’ 1998. június 29-én jelent meg, ami az UK Singles Charton az első helyre került, valamint Írországban, Új-Zélandon és Svédországban is bekerült a top tízbe. Ez a dal volt 1999-ben a Női labdarúgó-világbajnokságon a főcímdal. Következő kislemeze 1998. szeptember 21-én debütált ‘Girlfriend’ elnevezéssel. Első stúdióalbuma, a ‘Honey to the B’ október 19-én jelent meg és az UK album chartson a tizennegyedik helyre került. 2000. május 15-én jelent meg a ‘Day & Night’ kislemeze, majd a következő, a ‘Something Deep Inside’ szeptember 18-án. Október 2-án jelent meg új albuma, a ‘Walk of Life’, mely Japánban már július 12-én elérhetővé vált.

Forrás: starity.hu

Örök kedvenc új külsőben: Jo Malone London – English Pear & Freesia

A Jo Malone London legkedveltebb illata a zamatos English Pear & Freesia, melyben a gyümölcsöskert frissessége a gyönyörű, világos frézia csokorba burkolózik. Ezt finomítják tovább a borostyán, pacsuli és fás illatjegyek. Fejjegyében a Vilmoskörte, szívjegyében a frézia áll, alapját pedig a pacsuli adja. Fedezzétek fel az illat sokszínű arcát, próbáljátok ki cologne, gyertya, diffúzor, vagy fürdőtermék formájában!

A kollekció a következő termékeket és szetteket tartalmazza:

  • Fluted Bottle Edition Cologne 30ml – 21 700Ft
  • Fluted Bottle Edition Cologne 50ml – 31 500Ft
  • Fluted Bottle Edition Cologne 100ml – 45 000Ft
  • Scented Body Powder – 26 000Ft
  • Layering Collection – 20 700Ft
  • Bath & Body Collection – 35 400Ft
  • Home Collection – 54 100Ft
  • Luxury Candle – 145 000Ft
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.