Megint Heidi Klum volt Halloween királynője

heidi-klum-halloween-womagic

Ami másnak a karácsony, az Heidi Klumnak a Halloween. Az egykori modell minden évben nagyszabású jelmezzel készül erre az ünnepre, és bizony idén is kitett magáért.

A 46 éves modell saját bevallása szerint is imádja Halloween ünnepét. Már hónapokkal előre nekilát, hogy kigondolja, megtervezze és megvalósítsa jelmezét. Természetesen szakemberek segítségével sikerül évről-évre felülmúlnia még önmagát is. Nos, idén sem okozott csalódást. Elképesztően félelmetesre és profira sikerült! 17 évvel fiatalabb férje, a Tokio Hotel gitárosa, pedig feleségéhez öltözött, egy balesetet szenvedett űrhajóst alakított űrbéli neje mellett.

Instagram will load in the frontend.

A különleges jelmez több óra hosszan keresztül készült, erről elérhető egy kis videó is, amely már önmagában is félelmetes.

Instagram will load in the frontend.

A buli fénypontja azonban egyértelműen az a pillanat volt, mikor Halloween királynője összefutott Karácsony királynőjével, azaz Mariah Carey-vel.

Instagram will load in the frontend.
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.