Rebel Wilson menedzsmentje ellenezte fogyását

Sokan odavannak az új, vékony Rebel Wilsonért, ám a komika menedzsmentje nem támogatta az életmódváltásban és a fogyásban, mert „vicces kövér lány”-ként sikeres volt, és nekik is dollármilliókat keresett.

A 41 éves ausztrál színésznő, aki idén érte el a célsúlyát, azért vágott bele az egészséges életmódba, mert az orvosai szerint úgy jobb esélye van a családalapításra. Policisztás ovárium szindrómában szenved, amely nehezíti a dolgot, és eredetileg hízásához is ez vezetett. Az életmódváltás és fogyás után azonban jobb esélyei lehetnek arra, hogy le tudjanak tőle szívni néhány petesejtet, amelyet aztán lefagyasztanak. Úgy érzi, magabiztos volt plus-size-ként is, de sokszor azért evett, hogy az érzelmeit elnyomja. Hollywood érdekes arcát mutatta meg azzal, hogy míg egyeseket anorexiába, másokat bulimiába hajszol, addig Rebel Wilson fogyását a profit érdekében annak ellenére sem támogatták kollégái, hogy a színésznő életminőségének, vágyainak, céljainak nem tett jót molettsége.

Forrás: mirror.co.uk

Nyitókép: whee.net

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.