Strandröplabda Futures-torna – Tíz magyar páros a mezőnyben

Összesen tíz magyar páros indul a jövő csütörtöktől vasárnapig, a Lupa-tónál megrendezendő nemzetközi strandröplabda-versenyen, a Futures Pro Touron.

A szervezők honlapjának híre szerint a férfiaknál és a nőknél is négy-négy páros szerepelhet a főtáblán, míg egy-egy páros a selejtezőben kap lehetőséget.

Az erősebb nemnél a magyar bajnoki címvédő Hajós Artúr, Stréli Bence duó mellett Oláh Botond és Dóczi Domonkos, Petik Csanád és Udvarhelyi Márton, valamint a tavalyi U20-as Eb-n negyedik helyen végző Mikuláss Koch Marcell és Szabó Vilmos kettőse indul még. A selejtezőben az idei csepeli és abádszalóki mesterversenyen ezüstöt szerző Papp Mátyás, Soós Izsák kettős szerepel.

A nőknél a bajnoki címvédő Szombathelyi Szandra, Villám Lilla duó mellett a Vasvári testvérek, Zsófia és Eszter, a Czene Adrienn, Győri Panna, illetve a Szabó Adrienn, Villám Csenge páros indul a főtáblán, míg a selejtezőből a Szabó Dorottya, Honti-Majoros Chiara kettős próbálja meg kivívni az ottani szereplést.

Forrás: mti
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.