Eljött a Te énidőd!

Pihennél? Ne halogasd tovább! Egy kis relax mindenkinek jár. Idézd fel a tavaszi futózápor illatát! A pillanatot, amikor hirtelen kiderül az ég, és az eltűnt felhők teret adnak a félénk napsugaraknak. Az eső áztatta táj frissessége és a napfény egy szebb nap örömét ígéri. Az illat fénnyel teli ragyogását a Vizes Akkord, a Pacsuli, a török Isparti Rózsa és a Rózsabors esszencia biztosítja. Éld át újra legkedvesebb emlékeidet az otthonodban a Maison Margiela REPLICA prémium illatgyertyáival!

BEACH VIBES GYERTYA

Szikrázó nyári napsütés, a lágy homok a talpad alatt és a langyos tengeri szellő simogatása: a kókusztej és a pézsmák megidézik a napcsókolta bőr illatát, míg a légies bergamott és az érzéki ylang-ylang máris a tengerpartra repít.

BUBBLE BATH GYERTYA

Merülj el az illatos habokban a tökéletes kikapcsolódásért! A forró víz ellazítja  a testet és az elmét, a nyugtató és kellemes szappanbuborék, Kókusztej, rózsa és pézsma illat enyhülést ad egy nehéz nap után, mintha egy puha, vastag törölközőbe csavarnád magad.

BY THE FIREPLACE GYERTYA

Idézd fel a tűz pattogását és melegségét egy téli reggelen, miközben meleg takaróba burkolózva gesztenyét sütögetsz. A meleg, fás illatot a szegfűszeg olaj és a cashmeran biztosítja, az addiktív csavart az édes gesztenye akkord és a finom piros gyümölcsök adják.

JAZZ CLUB GYERTYA

Koktélok és szivar, a bár süppedős bőrfoteljei, és a zongoráról visszaverődő tompa fény…a fűszeres és magabiztos Jazz Club egy brooklyni klubbá változtatja az otthonodat, érzéki rum abszolúttal és vaníliával, elegáns, füstös dohánylevél és rózsabors illatával.

LAZY SUNDAY MORNING GYERTYA

Bújj vissza az ágyba egy laza vasárnap reggel, érezd a frissen mosott ágynemű puhaságát és illatát, miközben az első napsugarak beszűrődnek az ablakon. A gyengéd gyöngyvirág és fehér pézsma a tisztaság és komfort érzését nyújtja, a bőr melegségét az írisz és ambrette magok hangsúlyozzák ki.

SPRINGTIME IN A PARK GYERTYA

Hozd vissza a romantikus tavaszi séták emlékét a parkban, a lágy napfény és a friss virágok illatának atmoszféráját! A virágzó jázmin és gyöngyvirág finom édessége, és a játékos, könnyed körte akkord bármikor friss tavaszi hangulatot teremt az otthonodban.

WHISPERS IN THE LIBRARY GYERTYA

Lelassult idő, halk suttogások, és a könyvtár különleges fás-papíros illata…a régi könyveket megidéző vanília, benzoin és bors jegyeket tökéletes harmóniába hozza az antik könyvespolcokat megidéző cédrusfa, az elbűvölő és kontrasztos otthoni hangulatért.

A gyertyák ára: 17.990 Ft és a notino.hu-n tudod beszerezni!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.