Év végi hajrá előtt: relaxáló pihenés otthon, 4 lépésben


Az utolsó – tényleg, komolyan 26 napnyi távolságban a szenteste – pillanatban vagyunk. Azt ajánljuk, akinek van rá lehetősége, ragadja meg ezeket a különleges, még többé-kevésbé szabad estéket és pihenjen rá az előttünk álló év végi őrületre, mutatjuk hogyan. 

A szerencsésebbek életük körülbelül egyharmadát alvással töltik, ha minden jól megy. Nekik is és a kevésbé szerencséseknek, rosszul alvóknak, álmatlanoknak pláne jól jönnek azok a praktikák, amelyek segítenek kikapcsolni, ráhangolódni a pihenésre, az alvásra. Jótékony egészségügyi vonatkozása mellett ez egy remek ok arra, hogy akár az esti szépségápolási rutint egy-egy jó éjszakához igazítsuk.

1. lépés: Beauty Sleep– Arc és test maszk

Beauty Sleep
Arc- és testmaszk (125g)
5 290 Ft

Kezdd egy levendulából, citromos verbénából és macskagyökérből készült nyugtató és hidratáló maszkkal, és induljon a relaxáció. Az alvást elősegítő, nyugtató gyógynövények, valamint a búzacsírából és bio avokádóból származó gazdag olajok kombinációjának köszönhetően a Beauty Sleep elhozza a jól megérdemelt szépítőalvást.

2. lépés: Sleepy tusfürdő

Sleepy Tusfürdő (110g)
2 790 Ft

Mosd le a hosszú, nehéz nap porát bőrlágyító zabtejjel és karragénkivonattal. Ha nehezedre esik az elalvás, a bárányok elszaladnak, az édes álmok pedig távoli vágyak csupán, zuhanyozz megnyugtató levendulaforrázattal és levendulaolajjal. Az ylang ylang-olaj elmossa a gondot és könnyű álmot ígér – vagy segít nyugodtan kezdeni a napot.

3. lépés: Sleepy Testápoló

Sleepy Testápoló (230ml)
6390 Ft

Gyengéd zabpehelyforrázatból, nyugtató levendulavirágból és édes tonka abszolutból készült álomszerű krém, mely garantáltan könnyű álmot hoz. A gazdag, malátás-virágos illatkompozíció az ínyenc bonbonok és a tejszínhabbal megkoronázott forró italok hangulatát idézi, míg a krémes fair trade, bio kakaóvaj és a finom levendulavíz hűsíti és táplálja a bőrt.

4. lépés: Twilight Testpermet  

Twilight Testpermet (200ml)
8 000 Ft

Teremts nyugalmat édes levendulával és ilang-ilanggal! Permetezd a harmonikus keveréket a szobába, a párnádra és magadra. A levendula és a tonka harmonikus keveréke megnyugtatja az érzékeidet, míg a csábító ylang ylang virágos jegyeket enged a meseszerűen édes illatba.

+1 Ha ajándékoznád: Dreamland ajándék 

Dreamland Ajándékcsomag
19 490 Ft

Hogy másnak se kelljen számolni a bárányokat. Ezeknek az álomba illő, levendulás-tonkás illatú Sleepy-termékeknek mindenki örülni fog.


Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.