Mikroáram az arcra: az egyik leghatékonyabb technológia, amit otthon bevethetsz

Új trend hódít a szépségiparban, ez a mikroáramos technológia, amellyel már a kozmetikusodnál, vagy a szépségszalonok szolgáltatásai között találkozhattál. A FOREO cuki, kézbe simuló eszközével már a fürdőszobád kényelmében is elérhető az arcfeszesítés csúcstechnológiája, ráadásul hasonlóan ragyogó eredményeket érhetsz el vele otthon, mintha kozmetikusnál jártál volna!

A FOREO BEAR egy teljesen új szintre emeli az arcápolást mikroáramos arcfeszesítő készülékével, amely mikroárammal és T-Sonic pulzációk kombinációjával célozza az arc és a nyak több mint 65 izmát!

Ez a mikro-vezető eszköz feszesíti és felfrissíti a bőrt, kiemeli az arckontúrt, professzionális kezelést kínálva a látványos hatásra vágyóknak! A stimuláló mikroáramok feszesítik a bőrt, míg a készülék T-sonic pulzációi ellazítják az arcizmokat és csökkentik a ráncok megjelenését.

A BEAR a szabadalmaztatott Anti-Shock SystemTM rendszerrel is rendelkezik, – ezáltal a világ legbiztonságosabb mikroáramos készüléke, ami már szuper üde, menta színben is kapható!

Mi az a mikroáram és hogyan segítheti a kollagéntermelést?

Röviden, a mikroáram elősegíti az ATP (adenozin-trifoszfát) termelését, amely az élő sejtek legfontosabb energiaforrása. A folyamat során elasztin és kollagén termelődik, illetve aktivizálódik. A kollagén a szervezetben a leggyakrabban előforduló fehérje, melyet a test izomépítésre használ. Mint egy arc edzés, a BEAR készülék a két mikroáram “fülecskén” keresztül juttatja az energiát közvetlenül a bőrsejtekbe.

A mikroáram biztonságos, vagy fájdalmas?

A bőr ellenállása attól függően változik mindenkinél, hogy mennyire száraz, vagy hidratált a bőre. Ezért a bőr ellenállása évszakonként, napról napra és bőrről bőrre is változhat.

A BEAR innovatív Anti-Shock SystemTM érzékelői másodpercenként 100 alkalommal vizsgálják és szkennelik a bőr elektromos ellenállását, a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott és biztonságos kezelést kapsz!

Fotó: FOREO

Milyen gyakran használható a mikroáramos készülék otthon?

A BEAR elég biztonságos és gyengéd ahhoz, hogy mindennap használhasd, akár reggel, akár este. A BEAR mikroáramos arcfeszesítőt napi egyszer, kezelésenként legalább 2 percig javasolt használni.

Milyen terméket használj a készülékkel?

Annak érdekében, hogy a kezelés lehető legoptimálisabb legyen, bármilyen vízbázisú szérum megfelelő lehet, amely segít a mikroáram hatékony működését. Érdemes kipróbálnod a FOREO SERUM SERUM SERUM néven futó szérumát, – egy mélyhidratáló formulát, amely hialuronsavat tartalmaz és antioxidánsokban gazdag.

A FOREO BEAR használatát TE is könnyen elsajátíthatod. Mutatjuk, hogyan!  

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.